Prens Harry'nin Adele'in evinde fazla vakit geçirmesi Meghan Markle'ı endişelendiriyor

Harry-Meghan çifti kraliyetten ayrılmalarının ardından Beverly Hills'e yerleşmişti

Çiftin kraliyetten ayrılmadan önce yaptığı yüklü miktarda harcama nedeniyle Prens Charles'tan yardım istediği aktarılmıştı (AFP)

Kraliyetten ayrılma kararlarından bu yana Prens Harry ve Meghan Markle hakkında ortaya atılan söylentilere bir yenisi daha eklendi.

Yeni Zelanda’da yayımlanan magazin dergilerinden biri olan Woman’s Day’e göre, Adele artık kendisiyle aynı muhitte yaşayan Prens Harry'e, ne zaman isterse evine gelebileceği yönünde davette bulundu.

Celebrity Insider'ın haberinde, Adele’in Sussex Dükü’ne evinde açık bir bar olduğunu söylediği ve bu teklifin de Meghan Markle’ı endişelendirdiği belirtildi.

Harry ve Meghan çiftine yakın olduğu belirtilen kaynak, “Meghan, Harry’i bitkisel içecekler içen bir vegana dönüştürmek ve kötü etkilerini uzaklaştırmak için gerçekten çok çalıştı" ifadelerini kullandı.

Beverly Hills’teki evlerine 5 dakika uzaklıkta bulunan Adele hayatlarına girdi ve evindeki barda vakit geçirmesi için Prens Harry’i davet etti. Adele ve Harry iyi anlaşıyor ve Harry onun etrafında parti seven eski haline geri dönüyor. Onun etrafında kendinize yardımcı olamazsınız, muzip bir espri anlayışı var ve büyük boy bira seviyor. Harry’nin takılmaktan hoşlandığı tipte biri.

Kaynağın ayrıca Markle’ın, Adele’in 45 kilo vermesinden de endişe ettiğini söylediği aktarıldı.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Öte yandan söylentilerin ardından Adele'in 9 yıl önce Glamour'a verdiği röportaj yeniden gündeme geldi. Bahsi geçen röportajda, Adele kızıl saçlılardan hoşlanmadığını ancak Prens Harry’nin istisna olabileceğini söylüyor.

Glamour'da 2011'de gerçekleştirilen röportajda Adele, “Prens Harry’nin peşindeyim. Kızıl saçlılarla birlikte olmayacağımı söylediğimi biliyorum ama o Prens Harry! Gerçekten düşes olabilirim. Onunla vakit geçirmek isterdim. Eğlenceli birine benziyor” dedi.

İddiayı ortaya atan kaynağın Markle’ın Adele’in röportajına dair herhangi bir bilgisinin olmadığını söylediği ifade edildi.

Adele'in daha önce Los Angeles'a yerleşen Harry ve Meghan çiftine bölge hakkında tüyolar verdiği de belirtilmişti.

 

Independent Türkçe, Celebrity Insider, Glamour

DAHA FAZLA HABER OKU