Yeni biyografi Harry-Meghan evliliğinin sırlarını ortaya döküyor: Kraliyetten ayrılma kararı Prens'in

Finding Freedom (Özgürlüğü Bulmak) isimli biyografi, bomba etkisi yaratan kararın Prens Harry tarafından verildiğini ortaya çıkardı

Prens Harry ve Meghan Markle'ın taşındıkları Beverly Hills'te ünlü şarkıcı Adele'den tüyolar aldığı aktarılmıştı (AFP)

Prens Harry ve Meghan Markle’ın Britanya Kraliyet ailesinden ayrılma öyküsünü anlatan Finding Freedom (Özgürlüğü Bulmak) isimli kitapta ayrılma kararını Prens Harry’nin verdiği belirtildi.

Bahsi geçen kitabın çiftin bu yıl verdikleri bomba etkisi yaratan kararın arka planına ışık tutacağı düşünülüyor.

The Mirror'un aktardığına göre, 368 sayfalık kitap, 35 yaşındaki Prens Harry’nin ayrılma kararının ardındaki itici güç olduğunu belirtiyor.

Prens Harry’e yakın kaynaklar, Prensin kararı eşinin verdiğine işaret etmesi nedeniyle “Megxit” ifadesinden hiç hoşlanmadığını ifade etti.

Kitabı basan yayınevinden bir kaynağın gazeteye yaptığı açıklamada, “Gerçek şu ki Harry çok ama çok uzun bir zamandır mutsuzdu” dediği aktarıldı.

Daha sonra yaptıkları gibi hareket etmek istiyordu ve bunu bir yıldan fazla bir süredir düşünüyordu. Meghan, Harry’nin kararını destekledi. Ancak (Meghan’ın Harry’e) ne istediğinden emin olup olmadığını sorduğu birden fazla zaman oldu.

Eski bir gazeteci olan Omid Scobie ve kraliyet muhabiri Carolyn Durand tarafından yazılan kitap dünya çapında 11 Ağustos’ta yayımlanacak.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Kitabın kraliyet çiftinin arkadaşlarının verdiği bilgilere dayandığı ve çiftin yazarlara kendilerine erişim izni verdiğinin anlaşıldığı ifade edildi.

Çift, Birleşik Krallık’tan ayrılmalarının ardından şu anda Los Angeles’ta oğulları Archie ile birlikte yaşıyor.

Oyuncu Meghan Markle’ın da Mart’ta yayımlanacak Disney belgeselinin seslendirmesiyle eğlence sektörüne döneceği ifade edildi.

Bahsi geçen kitabın Meghan Markle ve Prens Harry etrafında oluşan yanlış haberleri ve söylentileri dağıtacağı belirtildi.

 

Independent Türkçe, The Mirror

DAHA FAZLA HABER OKU