Spor camiası Ramazan Bayramı'nı kutladı

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, FIFA, TFF, TBF, Napoli, Juventus, Beşiktaş, Fenerbahçe, Galatasaray ve birçok spor kulübü, Ramazan Bayramı dolayısıyla kutlama mesajı yayınladı

Fotoğraf: AA

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Uluslararası Futbol Federasyonları Birliği (FIFA), Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), Türkiye Basketbol Federasyonu (TBF), Avrupa'nın önde gelen kulüpleri Juventus ve Napoli, Süper Lig ekiplerinden Beşiktaş, Fenerbahçe, Galatasaray ve Trabzonspor'un yanı sıra birçok kulüp, sosyal medya hesaplarından Ramazan Bayramı'nı kutladı.

Gençlik ve Spor Bakanı Kasapoğlu, Ramazan Bayramı dolayısıyla yayınladığı mesajda, bin kişiye A Milli Futbol Takımı forması hediye edeceğini duyurdu.

Kasapoğlu'nun mesajı şöyle:

Mübarek Ramazan ayını uğurlamanın heyecanı ile bayram sevincini birlikte yaşıyoruz. Sevincimizi çoğaltmak, bugünlerin hatırasını yaşatmak için 1000 kişiye milli takım forması hediye etmek istiyoruz. Bayramda Birlikteyiz etiketine bayram mesajlarınızı bekliyoruz.

 

 

FIFA, sosyal medya hesabından paylaştığı mesajla, dünyadaki herkesin bayramını tebrik etti.

TFF'nin sosyal medya hesabından Nihat Özdemir imzasıyla paylaşılan mesajda, "Ramazan Bayramı'nın ülkemize ve tüm insanlığa sağlık getirmesini diliyor; futbol ailemizin, vatandaşlarımızın ve tüm İslam aleminin bayramını içtenlikle kutluyorum" denildi.

 

 

TBF, Twitter'dan şu paylaşımı yaptı:

 

 

Süper Lig ekiplerinden Beşiktaş Kulübü, Twitter hesabından, "Tüm ulusumuzun Ramazan Bayramı'nı kutlar; ülkemize, camiamıza ve tüm İslam alemine huzur, sağlık ve mutluluk getirmesini dileriz" mesajı paylaştı.

 

 

Fenerbahçe'nin Twitter hesabından paylaşılan mesaj şöyle:

Sağlık, mutluluk ve huzur dolu bir bayram dileğiyle... Ramazan Bayramımız kutlu olsun.

 

 

Galatasaray Kulübü, Ramazan Bayramı dolayısıyla şu mesajı paylaştı:

Ramazan Bayramı’nın ülkemize, camiamıza ve tüm İslam alemine hayırlı olmasını temenni ediyor; huzur, sağlık ve mutluluk dolu bir bayram diliyoruz.

 

 

Trabzonspor, sosyal medya hesabından,  "Ramazan Bayramınız Mübarek Olsun" mesajı yayınladı.

 

 

Juventus ve Napoli de Ramazan Bayramı'nı kutladı

İtalya Birinci Futbol Ligi (Serie A) takımlarından Juventus ve Napoli, Ramazan Bayramı dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı. 

Juventus kulübü, bayram mesajını, takımda forma giyen Müslüman oyuncular milli futbolcu Merih Demiral ve Bosna Hersekli Miralem Pjanic'in yer aldığı video aracılığıyla paylaştı.

Kutlama mesajında Merih Demiral, "Herkese merhaba, öncelikle ülkemizin, bütün İslam aleminin ve Juventus taraftarlarının Ramazan Bayramı mübarek olsun. İnşallah, hep birlikte daha nice bayramlar yaşamak dileğiyle" ifadelerini kullandı.

Bosna Hersekli futbolcu Pjanic de tüm Juventus taraftarlarının Ramazan Bayramı'nı kutladı.

 

 

Bir diğer Serie A takımı Napoli de Ramazan Bayramı dolayısıyla Twitter hesabından "Dünya genelindeki bütün Müslüman taraftarlarımızın Ramazan Bayramı mübarek olsun" mesajını paylaştı.

 

Spor kulüplerinin mesajları şöyle:

 

 

 

 

Independent Türkçe

DAHA FAZLA HABER OKU