The Big Bang Theory’nin yıldönümünde Cuoco’dan duygusal paylaşım: Nereden geldiğinizi unutmayın

Kaley Cuoco uzun soluklu komedi dizisinde Penny karakterini canlandırıyordu

12 sezon süren The Big Bang Theory'nin son bölümü 16 Mayıs 2019'da yayımlanmıştı (IMDb)

The Big Bang Theory'nin birinci yıldönümü anısına duygusal bir paylaşım yapan Kaley Cuoco, dizideki rol arkadaşlarının desteğini aldı.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Uzun soluklu komedi dizisinde Penny karakterini canlandıran Cuoco bu hafta, 16 Mayıs 2019'da yayımlanan final bölümünün üzerinden bir yıl geçmesini kutlamak için Instagram'da bir paylaşım yaptı.

Final bölümü sahnesinde oyuncuların bir arada Çin yemeği yediği bir fotoğraf paylaşan Cuoco, "Bir yıl önce bugün BBT'nin final bölümünü yayımladık" diye yazdı.

İnsanlar bana her gün 'hayatına devam etmek zor mu?' diye soruyor. Üzgün müyüm? Mutlu mu? Bundan sonra nasıl başka bir şey yaparım? Nasıl kıyaslanır? Özlüyor muyum?

Oyuncu sözlerini şöyle sürdürdü:

Gerçek şu ki, bu dizi hayatımı yüz farklı şekilde değiştirdi. Kariyerim beni nereye taşırsa taşısın, bunu her zaman bu diziye ve ardındaki beyinlere borçlu olacağım. Nereden geldiğinizi asla unutmayın ve gözlerinizi gittiğiniz yerden asla ayırmayın.

Cuoco'nun eski rol arkadaşları nostaljik paylaşıma sevgi dolu karşılıklar verdi. Komedi dizisinde Amy karakterini canlandıran Mayim Bialik, "Bizi özledim!" yorumunu yaptı.

Öte yandan Raj rolündeki Kunal Nayyar da, "Seni özledim kardeşim" diye yazdı.

İlk kez 2007'de yayımlanmaya başlayan, Jim Parsons ve Johnny Calecki'nin aynı apartman dairesinde yaşayan fizikçileri canlandırdığı The Big Bang Theory dizisi 12 sezon sürmüştü.

 

 

*İçerik orijinal haline bağlı kalınarak çevrilmiştir. Independent Türkçe’nin editöryal politikasını yansıtmayabilir.

https://www.independent.co.uk/arts-entertainment/tv/news

Independent Türkçe için çeviren: Kerim Çelik

© The Independent

DAHA FAZLA HABER OKU