Zoom'da canlı cinayet: ABD'de video konferansa katılan adam oğlu tarafından öldürüldü

ABD'nin New York eyaletinde bir kişi, Zoom video konferans uygulaması üzerinden görüşme yapan babasını bıçaklayarak öldürdü

Zoom video konferans uygulamasının kullanımı koronavirüs pandemisi sonrasında dünyanın birçok yerinde artmıştı (Reuters)

ABD'de New York eyaletine bağlı Long Island'da bir kişi, video konfrerans uygulaması Zoom'da görüşme yapan babasını bıçaklayarak öldürdü.

Cinayet sırasında video konferans uygulaması üzerinden yapılan Adsız Alkolikler toplantısında yaklaşık 20 katılımcı daha bulunuyordu.

CBS'in aktardığına göre video konferans katılımcılarından biri cinayet sonrasına tanık olduğunu söyledi.

Kimliği açıklanmayan katılımcı "Kel, çıplak biri odaya girdi. Yataktan çarşafları söktü ve bir şeyin üstünü örttü. Ardından da kamerayı örttü. Kimse onu görmedi" dedi.

Olayın ardından katılımcılar polise haber verdi. Polis yetkilisi Kevin Beyrer "Konferans sırasında katılımcılardan birinin ekrandan kaybolduğu fark edildi" açıklamasında bulundu.
 

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)


Polis cinayetten yaklaşık bir saat sonra babasıyla yaşadığı evin yakınında 32 yaşındaki Thomas Scully-Powers'ı yakaladığını açıkladı.

72 yaşındaki babasını bıçaklayarak öldüren katilin cinayetten sonra camdan atlayarak kaçtığı ve atlayış sırasında yaralandığı için hastaneye kaldırıldığı belirtildi.

Polis yetkilileri Thomas Scully-Powers'ı ikinci dereceden cinayetle suçladı.

Ancak oğulun babasını öldürme sebebi henüz bilinmiyor.

 

AP, CBS

DAHA FAZLA HABER OKU