Game of Thrones yıldızları vampir filminde bir araya geliyor

Dinklage vampir avcısı Van Helsing’i, Momoa ise hiç kimseyi öldürmemeye yeminli vampir ortağını canlandıracak

Game of Thrones’la dünya çapında şöhrete kavuşan iki aktör Jason Momoa ve Peter Dinklage, yeni bir vampir korku filmi için yeniden birlikte kamera karşısına geçiyor.

Deadline’da yer alan habere göre Good Bad & Undead adlı filmde Dinklage vampir avcısı Van Helsing’i canlandıracak. Momoa ise Dinklage’ın bir daha hiç kimseyi öldürmemeye yeminli vampir ortağı rolünde yer alacak.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Filmin konusuysa şöyle: Kasaba kasaba dolaşıp ödül ganimetleri toplamak için yerli halkı aldatan bir oyun sergileyen ikiliden Momoa kenti tehdit eden vampirmiş gibi davranırken Dinklage da onu yok etmeye çalışıyormuş gibi yapan vampir avcısıdır. Ancak yerli halk artık ikilinin hilelerini fark etmeye başlayıp Momoa’nın başına büyük bir ödül konunca ikilinin kaçış macerası başlar.

Momoa ve Dinklage’ın yapımcılığını da üstlendiği filmin yönetmen koltuğundaysa son olarak Palm Springs filmiyle dikkatleri çeken Max Barbakow yer alacak.

Peter Dinklage, Game of Thrones’ta canlandırdığı Tyrion Lannister rolüyle 4 Emmy Ödülü kazanmıştı.

Dizide Khal Drogo’yu canlandıran Momoa, Aquaman filmiyle süper kahraman evrenine adım atmıştı. Oyuncu son olarak yönetmen Denis Villeneuve’un merakla beklenen filmi Dune’da rol aldı.

 

Independent Türkçe, Deadline

DAHA FAZLA HABER OKU