Koronavirüs testi negatif çıkan BTS üyesi Jungkook, sosyal mesafeyi ihlal ettiği için "derin pişmanlık" duyuyor

Şarkıcı, Seul'ün Itaewon muhitindeki restoran ve bara gittiği söylenen birkaç K-pop yıldızından biriydi

BTS yıldızına daha önce de bir taksi kazası nedeniyle soruşturma açılmıştı (AFP)

Güney Kore'nin başkenti Seul'de bulunan restoran ve bara gittiği söylenen BTS şarkıcısı Jungkook, sosyal mesafe kurallarını göz ardı ettiği için "derin pişmanlık" duyuyor.

Big Hit Entertainment'a göre Güney Kore medyası, genç erkeklerden oluşan grubun üyesinin diğer birkaç K-pop yıldızının yanı sıra koronavirüs testinin negatif çıktığını bildirdi.

Eğlence şirketi, K-pop internet sitesi Soompi üzerinden şunları söyledi:

Sanatçının kendisi tüm toplumun sosyal mesafe çabalarına sadakatle katkıda bulunmadığı için şu anda derin pişmanlık duyuyor.

Açıklamada, "Jungkook, tanıdıklarıyla birlikte Itaewon muhitindeki restoran ve bara gitti" ifadeleri yer aldı.

Ziyaretinin ardından öksürük ya da ateş gibi herhangi bir Kovid-19 belirtisi göstermedi. Hükümetin belirlediği hastanede gönüllü olarak Kovid-19 testi yaptırdı ve sonucu negatif çıktı.

NCT 127'den Jaehyun, SEVENTEEN'den Mingyu ve ASTRO'dan Cha Eunwoo'nun da Nisan sonunda Seul'un lüks muhiti Itaewon'da geçirdikleri geceye dair medyada yer alan haberlerden sonra koronavirüs testi negatif çıkmıştı.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Sanatçıların tek bir grup olarak eğlenip eğlenmediği doğrulanmadı.

Süregelen pandemi nedeniyle BTS, bütün bir 2020 turunu yakın zamanda iptal etmek zorunda kalmıştı. Japonya'daki konserlerin Haziran, Temmuz, Ağustos ve Eylül'de gerçekleşmesi planlanırken Londra, Rotterdam, Barselona ve Berlin'deki Avrupa konser tarihleri Temmuz olarak belirlenmişti.Avrupa'daki konserlere ilişkin açıklama, Big Hit Entertainment tarafından Ticketmaster UK aracılığıyla yayımlanmıştı.

Yapılan açıklamada, "En büyük önceliğimiz, küresel toplumun yanı sıra sanatçılarımızın ve hayranların güvenliği" diye belirtilmişti.

Bu kararı verirken ilgili herkesin güvenliğinin ve sağlığının göz önünde bulundurulduğuna dair cömert anlayışınızı rica ediyoruz. İleride hepinizi görmeyi dört gözle bekliyoruz.

 

 

*İçerik orijinal haline bağlı kalınarak çevrilmiştir. Independent Türkçe’nin editöryal politikasını yansıtmayabilir.

https://www.independent.co.uk/arts-entertainment

Independent Türkçe için çeviren: Ata Türkoğlu

© The Independent

DAHA FAZLA HABER OKU