Aşı karşıtı İtalyan milletvekili: Gates insanlığa karşı suç işlemekten yargılansın

İtalya'da aşı karşıtı bir vekil aşı çalışmaları nedeniyle küresel komployla suçladığı ABD'li iş insanı Bill Gates'e ateş püskürdü

İtalyan vekil konuşmasında "Tüm bunların amacı bütüncül hakimiyet. İnsan türünün kesin halimiyeti. Bağımsızlığı ve özgür iradesini alarak deney farelerine ve kölelere dönüştürmek" ifadelerine yer verdi AP)

İtalya'da ateşli aşı karşıtlığıyla tanınan bir milletvekili dünya genelindeki Kovid-19 pandemisi etrafında dolaşan komplo teorilerine yeni bir boyut getirdi.

Roma milletvekili Sara Cunial dünyanın en zengin iş insanlarından bir olan ve Kovid-19 aşısı için çalışmaları destekleyen ABD’li iş adamı Bill Gates’i “aşı suçlusu” diye niteledi.

Geçen yıl tartışmalı görüşleri nedeniyle parlamentoda çoğunluğu oluşturan 5 Yıldız Hareketi'nden ihraç edilen Cunial, İtalya Başbakanı Giuseppe Conte'ye Gates'i uluslararası yargıya teslim etmesi çağrısı da yaptı.
 

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)


Cunial İtalya parlamentosundaki konuşmasında  milletvekillerinden Kovid-19 aşılarının zorunlu tutulması konusundaki herhangi bir olası plana karşı çıkmalarını istedi.

Bu girişimin yozlaşmış elitler ve derin devlet tarafından teşvik edildiğini iddia eden Cunial, pandeminin kökeninde olmasa da aşı girişiminde baş suçlunun Gates olduğunu öne sürdü.

Gates'in enerji, tarım ve teknolojide üstünlük kurmak için on yıllardır nüfus azaltma ve küresel siyasetin diktatöryel hakimiyeti konusunda çalıştığını ileri süren Cunial, Gates'in vakfını aşı kampanyaları yaptığı Afrika'da milyonlarca kadını kısırlaştırmak, Hindistan'da da yüz binlerce çocuğu sakat bırakmakla suçladı.

Konuşmasında ülkesinin koronavirüs nedeniyle uyguladığı tecrit önlemlerini de eleştiren Cunial, İtalya Başbakanı'na da Gates'i Uluslararası Ceza Mahkemesi'ne (UCM) havale etme çağrısı yaptı.

İtalyan vekil "Sayın Conte bir dahaki sefere hayırsever Bill Gates'ten telefon aldığınızda onu insanlığa karşı suçları nedeniyle UCM'ye havale edin. Bunu yapmazsanız o zaman sizi nasıl tanımlamalıyız? Bir suçludan talimat alan avukat dostu olarak mı?" ifadelerini kullandı.

 

Independent Türkçe, RT

DAHA FAZLA HABER OKU