Futbola dönüş tarihinin belirsizliği Neymar'ı endişelendiriyor

Fransa'da liglerin iptal edilmesinin ardından çalışmalarını evinde sürdüren PSG'nin Brezilyalı yıldızı Neymar, "Futbola ne zaman döneceğimizi bilmemek bana endişe veriyor" dedi

Neymar / Fotoğraf: AFP

Fransa Birinci Futbol Ligi (Ligue 1) ekiplerinden Paris Saint-Germain'in (PSG) Brezilyalı futbolcusu Neymar, futbola ne zaman döneceklerini bilmemenin endişe verici olduğunu söyledi.

Neymar, internet sitesinde yer alan açıklamasında, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını nedeniyle çalışmalarını evinde sürdürdüğünü açıkladı.

Programını sıkı tuttuğunu bildiren yıldız futbolcu, "Maç eksiğimi telafi etmek için normalden daha fazla antrenman yapıyorum" değerlendirmesinde bulundu.

Yeşil sahalara dönebilmek için sabırsızlandığını dile getiren Neymar, "Futbola ne zaman döneceğimizi bilmemek bana endişe veriyor. Oynamayı, rekabeti ve takım arkadaşlarımı gerçekten özledim" dedi.

Avrupa'da salgının en çok etkilediği ülkelerden olan Fransa'da koronavirüs nedeniyle lig iptal edilmiş ve lider PSG şampiyon ilan edilmişti.

Brezilyalı yıldız son maçını, 11 Mart'ta UEFA Şampiyonlar Ligi çeyrek final karşılaşmasında Borussia Dortmund'a karşı oynamıştı.

 

Independent Türkçe, Ajanslar

DAHA FAZLA HABER OKU