Adele'den Prens Harry ve Meghan'a Beverly Hills tüyoları

The Mİrror'un haberine göre şarkıcı Adele, ünlü çiftin oğulları Archie için Beverly Hills'te bir anaokulu da önerdi

Birleşik Krallık basınına göre Meghan Markle ve Prens Harry, Beverly Hills'te 22 dönüm üzerine kurulu Toskana tarzı malikaneyi kiraladı (Reuters)

Britanyalı şarkıcı Adele'in kraliyet ailesindeki tüm görevlerini mart ayında sonlandıran ve ABD'de yaşamaya başlayan Meghan Markle ve eşi Prens Harry´ye bölge hakkında bilgi verdiği öne sürüldü.

The Mirror'ın özel haberine göre Adele, Los Angeles'taki Beverly Hills'te kendi yaşadığı malikaneye 5 dakika uzaklıkta lüks bir malikanede kalmaya başlayan Meghan ile Harry'e tavsiyelerde bulunuyor.

Gazeye konuşan kaynaklara göre, ünlü çift ve Adele aynı semtte yaşadıkları için sıklıkla birbirlerini ziyaret ediyor.
 

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)


Gazete Adele'in çiftin oğulları Archie için anaokulu önerisinde bulunduğunu ayrıca semtte basından ve hayranlardan uzak Archie ile zaman geçirebilecekleri yerlerin bilgisini verdiğini yazdı.

Çift, dostları ABD'li oyuncu ve yapımcı Tyler Perry´den 12 tuvalet ve 8 yatak odasına sahip 18 milyon dolarlık (124 milyon TL) lüks bir malikaneyi kiralamıştı.

32 yaşındaki şarkıcı Adele de yakınlardaki bir malikaneyi 2016'da yaklaşık 9 milyon dolara satın almıştı.

Adele ile ünlü çift 2018'de Londra'daki Grenfell Tower yangınında hayatını kaybedenleri anmak için yapılan bir yardım etkinliğinde tanışmıştı.

Gazeteye konuşan kaynak "Adele, Meghan ile Harry'den 5 dakika uzaklıkta yaşıyor. Bölge hakkındaki bilgileri paylaştılar. Adele burayı çok seviyor. 4 yaşındaki oğlu Angelo'nun gittiği anaokulunu ve çiftin oğulları Archie'yi hayranları akın etmeden götürebilecekleri gözden uzak yerleri önerdi. Meghan ve Harry burada bir yer satın almadan önce bölgede nasıl yaşayacaklarını görmek istiyor" dedi.

 

Independent Türkçe, Mirror, Dailymail

DAHA FAZLA HABER OKU