3 Michelin yıldızlı lüks restorandan sosyal mesafeye cansız manken formülü

ABD'nin Washington kentindeki lüks restoran açıldığı zaman sosyal mesafe tedbirlerinin müşterileri rahatsız etmemesi için 1940'lı yılların kıyafetlerini giyen cansız mankenlerden yararlanacak

3 Michelin yıldızlı restoran geçen sene bir belgesele de konu olmuştu (Inn at Little Washington)

ABD'de 3 Michelin yıldızlı bir restoran koronavirüs pandemisi nedeniyle uygulanan sosyal mesafe önlemlerinin daha az rahatsız edici olmasını sağlamak için cansız mankenlerden yararlanacak.

Washington kentinde bulunan "The Inn at Little Washington" adlı restoran müşterilerin gelmesine izin verildiğinde boş masalara cansız mankenler yerleştireceğini açıkladı.
 

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)


Lüks restoran koronavirüs tedbirlerinin hafifletilmesinin ardından 29 Mayıs'ta akşam yemekleri için açılmayı planlıyor.

Ancak restoran açık alandaki masalar için yarı kapasitesiyle hizmet vermeye daha erken bir tarihte başlayabileceğini de belirtti.

Eater Washington'ın haberine göre Şef Patrick O'Connell, restoranın içerisinde hizmet verilmeye izin verildiği zaman boş masalara 1940'lı yılların kıyafetlerini giymiş cansız mankenler yerleştireceğini duyurdu.

Washington D.C.'deki tek üç Michelin yıldızlı restoranın 23 konuk odası var.

Tadım menüsü tek kişi için 248 dolar (1700 TL) olan lüks restoran 20 dönümlük arazisini de piknik ve bahçe turu için müşterilere açmaya hazırlanıyor.

 

Independent Türkçe, dc.eater.com

DAHA FAZLA HABER OKU