Sevda Noyan’dan tehdit içeren sözlerinden geri adım yok

Katıldığı televizyon programında tepki çeken sözleri FETÖ’nün darbe olasılığına karşı söylediğini iddia eden Sevda Noyan, yaptığı paylaşımlarda sert söylemini sürdürdü

Sevda Noyan, Twitter'daki paylaşımlarında da sözlerinden geri adım atmadı / Fotoğraf: Ülke TV

Sevda Noyan,   Esra Elönü’nün sunduğu “Arafta Sorular” programında "15 Temmuz kursağımızda kaldı, istediklerimizi yapamadık. Boş bulunduk. Ayaklarını denk alsınlar. Bizim sitede hala 3-5 var, benim listem hazır” demiş bu açıklamalar büyük tepki çekmişti.

Tepkilerin ardından Twitter hesabından peş peşe paylaşımlarda bulunan Sevda Noyan, sözlerinin FETÖ’nün tekrar darbe yapması durumu için söylediğini iddia etse bile sert söylemini devam ettirdi.

Bir mesajında “Hain zombiler. Konuşmam niye size dokundu. Tekrar darbe yapayımı planlıyorsunuz? Bu sefer kaçacak delik bulamazsınız. Sahte hesaplarla istediğiniz kadar saldırın hiç etkilenmem. Alışkınız sizin iftiralarınıza. Liderim Recep Tayyip Erdoğan. Sonunan kadar onun yanındayım” diyen Noyan diğer paylaşımında ise şöyle konuştu:

 

Muhalifleri hedef alan tweeti retweetledi

Noyan’ın bir başka kullanıcının “Sevda Noyan darbe olursa en az 50 kişiyi götürürüm demiş.Muhalifler alev alev yanmış. Sevda Noyan gibi düşünen milyonlar var. Hesabınızı ona göre yapın” şeklindeki tweetini de retweet ettiği görüldü.

 

sevdoş.PNG
Noyan yukarıdaki Tweet'i de retweetledi / Görsel: Twitter@sevdanoyan

© The Independentturkish

DAHA FAZLA HABER OKU