Stranger Things: Senaristler paylaştıkları fotoğrafla 4. sezon için ipucu verdi

İhtiyacınız olan tüm ipuçları tek bir fotoğrafta

Stranger Things'in 4. sezonuna ilham veren filmlerin tam listesi yayımlandı.

Senaristler, popüler Netflix dizisinin yeni bölümlerini yaratmak için her bir araya gelişlerinde, @strangerwriters adlı özel Twitter hesabından izledikleri filmleri paylaşıyor.

Bu filmlerin isimleri kasımdan bu yana her cuma, "Cuma Video Mağazası" tweet serisi kapsamında paylaşılıyor.

Öte yandan 4. sezonun yazımının tamamlanmasını kutlamak amacıyla 24 Nisan'da atılan son tweet'te, üzerinde yeni bölümlere ilham veren her bir filmin isminin yer aldığı bir yazı tahtası paylaşıldı.

Tweet'te şu ifadeler yer aldı:

İşte son Cuma Video Mağazamız!" Her tartıştığımız filmi bu tahtaya yazdık. İşte tüm ihtişamıyla Video Mağazası yazı tahtası karşınızda.

Evet, bunun manası, bu yazı tahtasında 4. sezonu oluşturan DNA'yı keşfedeceksiniz! Keyfini çıkarın ve esen kalın!

Yeni sezonda sizi neyin beklediğine dair ipuçları bulmayı umuyorsanız, fotoğraf başınızı ağrıtabilir. Tabloda Britanya korku filmi Cehenneme Bir Adım'dan (The Descent) Jim Carrey'in komedi filmi Budala Dedektif'e (Ace Ventura: Pet Detective) kadar her şey var.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Listede yer alması şaşırtıcı filmler arasında Coen kardeşlerin Fargo'su, Stanley Kubrick'in Vietnam Savaşı draması Full Metal Jacket ve Colin Trevorrow'un ağır eleştiriler alan filmi The Book of Henry de bulunuyor.

Bram Stoker'ın Dracula'sı, Şeytan'ın Avukatı (The Devil’s Advocate) ve 28 Gün Sonra (28 Days Later) filmlerinin de listede yer alması, kesinlikle Indiana, Hawkins sakinlerini karanlık günlerin beklediğine işaret ediyor. Steve Harrington'ı canlandıran oyuncu Joe Kery'nin yakın zamanda Total Film'e verdiği demeçte yeni sezonun öncekilerden daha "korkutucu" olduğunu söylemesi de bu fikri kuvvetlendiriyor.

Fotoğrafın tamamını aşağıda görebilirsiniz.
 


 

*İçerik orijinal haline bağlı kalınarak çevrilmiştir. Independent Türkçe’nin editöryal politikasını yansıtmayabilir.

https://www.independent.co.uk/arts-entertainment/tv/news

Independent Türkçe için çeviren: Kerim Çelik

© The Independent

DAHA FAZLA HABER OKU