İtalyan efsaneleri Totti ve Vieri'den Cengiz Ünder'e övgü: Güçlü fiziği, kararlı yapısıyla tam bir futbolcu

İtalya Milli Takımı’nın eski golcüleri Francesco Totti ve Christian Vieri, Roma'da oynayan Cengiz Ünder'den övgüyle bahsettiler

Francesco Totti - Cengiz Ünder - Christian Vieri / Fotoğraf: AP-AA-Reuters

İtalya futbolunun efsanevi isimleri eski futbolcular Christian Vieri ve Francesco Totti, İtalya Birinci Futbol Ligi (Serie A) takımlarından Roma’da forma giyen milli oyuncu Cengiz Ünder'i övdü.

İtalya Milli Takımı’nın iki eski golcüsü Vieri ve Totti sosyal paylaşım sitesi Instagram’da yaptıkları canlı yayın sohbeti sırasında, Cengiz Ünder’i değerlendirdi.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Vieri, Cengiz Ünder'in hareketli ve derinlemesine oynayarak iyi işler çıkardığını belirterek, "Roma’da Ünder’i çok beğeniyorum. Güçlü bir oyuncu ama kimse onu konuşmuyor" dedi.

Totti de Vieri’nin Ünder için sarf ettiği sözlerine, şöyle karşılık verdi: 

Doğru, onun hakkında az konuşuluyor. Güçlü bir fiziği var, kurnaz, vazgeçmeyen kararlı bir yapısı var ve o bir Türk. Ünder, tam bir futbolcu. O bazı şeyleri anlayabilirse çok daha güçlü olacaktır.

Sakatlığı gerekçesiyle bu sezon Roma'da fazla oynama şansı bulamayan Cengiz Ünder, Serie A, UEFA Avrupa Ligi ve İtalya Kupası olmak üzere sarı-kırmızılı formayla çıktığı 20 maçta, 3 gol kaydetti.

 

Independent Türkçe, Ajanslar

DAHA FAZLA HABER OKU