Selvi: CHP, trollerin ve paparazzilerin partisi değil

“Kim eşi ve çocukları evdeyken birisinin gelip evinin fotoğraflarının çekmesini ister?”

Fotoğraf: AA

Hürriyet gazetesi yazarı Abdulkadir Selvi, “Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun’un Boğaziçi Öngörünüm Bölgesi’nde bulunan Kuzguncuk’taki vakıf arazini kaçak yapılaşmaya açtığı” iddiasıyla başlayan tartışmaları köşesine taşıdı.

Selvi, CHP Üsküdar İlçe Başkanı Suat Özçağdaş’ın Altun’un evinin fotoğraflarını çektiğini öne sürerek duruma tepki gösterdi.

Hürriyet yazarının yazısının ilgili kısmı şöyle:

CHP bir süredir İletişim Başkanı Fahrettin Altun’un Kuzguncuk’taki evinin peşine düşmüş durumda. Kendilerine yakın medyada aleyhte haberler yaptırıyorlar. Belli ki bu yetmemiş, işi haneye tecavüze kadar götürmüşler. CHP Üsküdar İlçe Başkanı Suat Özçağdaş, paparazziliğe soyunmuş. Fahrettin Altun’un evinin fotoğraflarını çekerken polise yakalanmış. Tutanak tutulmuş, suç duyurusunda bulunulmuş. Ben işin orasında değilim. Ancak o sırada Fahrettin Altun’un eşi Fatmanur Altun ve çocukları da evdeymiş. Bu noktadan sonrası kabul edilemez. Çünkü CHP Üsküdar İlçe Başkanı’nın yaptığı düpedüz haneye tecavüz. Kim eşi ve çocukları evdeyken birisinin gelip evinin fotoğraflarının çekmesini ister? CHP benim çok önem verdiğim bir parti. Atatürk’ün partisi. Trollerin değil... Paparazzilerin hiç değil...

 

Hürriyet, Independent Türkçe

DAHA FAZLA HABER OKU