Meghan Markle baby shower çiçeklerini New York’taki hayır kurumlarına bağışladı

Sussex Düşesi’nin doğum öncesi partisi için hazırlanan çiçekler, üç sağlık tesisinde bakımları süren Amerikalı hastaları sevindirdi

Katie O’Malley – The Independent

Bebeğini kucağına almak için az bir zaman kala Meghan Markle, New York’ta düzenlediği baby shower partisindeki çiçekleri yardım kurumlarına bağışladı.

Hafta başında uçakla New York’a giden Sussex Düşesi, arkadaşları Amal Clooney ve Serena Williams’ın da katıldığı bir parti düzenledi.

Etkinlikler için hazırlanan çiçekleri hastanelere ve bakım merkezlerine göndererek bir nevi “geri dönüşüm” yapan Repeat Roses adlı organizasyon şirketi, Markle’ın düzenlediği partideki çiçeklerin kendilerine hediye edildiğini açıkladı.

Nisan ayında bebeğini dünyaya getirmesi beklenen Markle’ın doğum öncesi partisi için hazırlanan çiçekler, New York’taki Ronald McDonald House Charities kurumundaki pediyatrik kanser hastaları ve Hope Lodge’daki kanser hastaları ile Unique People Services kuruluşunda bakımı süren kişilere hediye edildi.

Repeat Roses şirketinin CEO’su Jennifer Grove, People dergisine verdiği röportajda, “Yaptıklarıyla toplumda iyilik dalgası yayan Sussex Düşesi ve onun düşünceli arkadaşlarının baby shower çiçeklerini başkalarına ulaştırmaktan onur duyduk” ifadelerini kullandı.

CBS News kanalında sabah programı sunan Gayle King, kendisinin de katıldığı kutlamayı ve Meghan Markle’ın partideki çiçekleri bağışlama etkinliği hakkında, “Daha önce hiçbir baby shower partisinde böyle bir şey görmemiştim. Çiçek süslemeleri yaptılar. Çiçeklerin nasıl düzenleneceğini göstermesi için biri getirildi” dedi.

Davetlilerin her birinin Meghan Markle adına bağışlanmak üzere hazırladığı çiçekleri bir vazoya koyduğunu söyleyen King, “İşte bu onun kim olduğunu gösteriyor. Çok kibar, çok cömert bir insan” diye konuştu.

İngiltere Prensi Harry ile 19 Mayıs 2018 tarihinde evlenen Meghan Markle, kraliyet düğünündeki çiçekleri de Londra’da tedavisi olanaksız hastaların bakıldığı bir kuruma bağışlamıştı.

Facebook sayfalarında elinde buketle poz veren bir hastanın fotoğrafını paylaşan sağlık tesisi, bu “çok özel hediye” için yeni evli çifte teşekkür etmişti.

 

 

*İçerik orijinal haline bağlı kalınarak çevrilmiştir. Independent Türkçe’nin editöryal politikasını yansıtmayabilir.

 

https://www.independent.co.uk/life-style/women

 

Independent Türkçe için çeviren: Elvide Demirkol

© The Independent

DAHA FAZLA HABER OKU