Video konferans yöntemiyle yapılan Saturday Night Live'ı Kovid-19'u yenen Tom Hanks sundu

ABD'nin ünlü komedi şovunu Kovid-19 hastalığını yenen Amerikalı aktör Tom Hanks sundu

Ünlü aktör Kovid-19 hastalığı sonrası ilk kez bir televizyon programına çıktı (YouTube)

ABD'nin NBC kanalında yayımlanan Saturday Night Live (SNL) bu kez telefonferans uygulaması Zoom kullanılarak evlerden yapıldı.

Komedi programının sunuculuğunu sürpriz bir şekilde yeni tip koroanvirüsün yol açtığı Kovid-19 hastalığını yenen ünlü ABD'li aktör Tom Hanks yaptı.

Bu Hanks'in hastalığı sonrası katıldığı ilk televizyon programı oldu.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Şovun yapımcılarına teşekkür eden Hanks "evinden şovu sunmanın biraz tuhaf olduğunu" da belirtti.

Koroanvirüse bir teşekkür borçlu olduğunu söyleyen iki Oscar ödüllü ünlü aktör "Koronavirüs konusunda madendeki kanarya gibiydim, teşhis konduktan sonra her zamankinden daha fazla Amerika'nın babası gibiydim" dedi.  " Kimse beni uzun süre etrafında istemiyordu, insanları huzursuz ediyordum" diye de ekledi. 

Hanks ve eşi Rita Wilson 11 Mart'ta koronavirüs pozitif olduklarını açıklamıştı. Elvis Presley hakkındaki bir filmin ön prodüksiyonu için Avustralya'da bulunan ikili, hastanede Kovid-19 tedavisi gördükten sonra kendilerini karantina altına almıştı.

Hanks açıklamalarında Avustralya ve ABD'deki sağlık hizmeti farkı hakkında da esprili yorumlarda bulundu.
 


Ünlü aktör "Avustralyadakiler her açıdan harika. Ama burada ateşinizi ölçerlerken Fahrenheit yerine Santigrat kullanıyorlar. Bana gelip "ateşiniz 36" dediklerinde bu bana kötü geliyordu. Ama 36 derece iyiymiş. 38 ise kötüymüş. Basitçe Hollywood'un kadın aktörlere davrandığı gibi" dedi.

Eşinin ve kendisinin sağlık durumunun iyi olduğunu aktaran Hanks, 11 Mart'tan bu yana ilk kez eşofman dışında bir giysi giydiğini de söyledi.

SNL geçen ay Kovid-19 salgını nedeniyle şova ara verdiğini duyurmuştu. SNL'nin benzer şekilde her haftasonu yayımlanıp yayımlanmayacağı henüz netlik kazanmadı.

 

Independent Türkçe, Deadline

DAHA FAZLA HABER OKU