Milli Gazete, okuyucularına seslendi: Abonelikten vazgeçmeyin

Mustafa Kurdaş: Millî Gazete aboneliğinin şu şartlarda çok daha önemli olduğunu hatırlatmak istiyorum

Fotoğraf: Milli Gazete

Milli Gazete Genel Yayın Yönetmeni Mustafa Kurdaş, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) dolayısıyla gazetelerin de zor dönemden geçtiğini, kendilerinin de bu gruba dahil olduğunu söyledi. Kurdaş, okuyucularına “Lütfen hangi şartlarda olursa olsun aboneliğinizden vazgeçmeyin” diyerek seslendi.

Kurdaş, “Bir zor zaman yazısı” başlıklı köşesine “En baştan belirtmiş olayım; bu bir ‘aile’ yazısıdır. Bilgilendirme, hatırlatma ve hatırlama yazısıdır” ifadesiyle başladı.

Milli Gazete yazarı okuyuculara özetle şu ifadelerle seslendi:

Lütfen hangi şartlarda olursa olsun Millî Gazete aboneliğinden vazgeçmeyin.

Biliyorum, belki de 2 Millî Gazete abonesiydiniz; birisi eve, diğeri işe geliyordu... Ama şimdi korona yüzünden işyeriniz kapalı... Ve aboneliği iptal etmeyi düşünüyor olabilirsiniz. Hayır, bunu yapmayın...

Ya da mahallenizdeki cami lokaline, berbere, bir derneğe Millî Gazete gönderiyordunuz, ama şimdi bu gibi “beklemeli mekânlar” da kapalı. Öyleyse, şimdilik iptal yolunu düşünüyor olabilirsiniz… Hayır, bunu da yapmayın.

Anlıyorum sizi; bazı mecburiyetler oluştuğunu düşünüyorsunuz belki de.

Bir Milli Görüşçü, Millî Gazete’siz yapamaz. Bir Milli Görüşçünün şu zor zamanlarda “kendisinin olan her şeye” çok daha fazla aşkla ve sımsıkı sarılması gerekmez mi!? Korona salgını nedeniyle teşkilat çalışmalarımızın adeta askıda olduğu bir zamandayız. Saadet Partisi teşkilatları haftalık toplantılarını, divan toplantılarını mekânsal anlamda yapamıyor. Kadın Kollarımız, Gençlik Kollarımız keza aynı şekilde bir araya gelemiyor. AGD’miz, ÖĞDER’imiz ve diğer Milli Görüşçü kuruluşlarımız da haftalık toplantılarını, divanlarını gerçekleştiremiyor. Uzaktan yürüyen bir çalışma var… Halkla buluşamıyoruz. Ama Millî Gazete, haftalık değil her gün evlere hâlâ ulaşabiliyor. Dijital mecralarda çok büyük kitlelerce takip edilebiliyor. Millî Gazete aboneliğinin şu şartlarda çok daha önemli olduğunu hatırlatmak istiyorum.

 

Milli Gazete, Independent Türkçe

DAHA FAZLA HABER OKU