Ünlü şarkıcı Marianne Faithfull da Kovid-19'a yakalandı

Faithfull'un Londra'daki hastanede tedavi altında olduğu açıklandı

73 yaşındaki Faithfull'un 21 adet stüdyo albümü bulunuyor (AFP)

Britanyalı şarkıcı Marianne Faithfull'un yeni tip koronavirüs testinin pozitif olduğu ve hastanede tedavi altında olduğu açıklandı.

73 yaşındaki şarkıcının halkla ilişkilerinden sorumlu Republic Media, Twitter'dan yaptığı açıklamada "Marianne Faithfull'un menajeri şarkıcının Londra'daki hastanede Kovid-19'dan tedavi edildiğini doğruladı. Durumu stabil ve tedaviye yanıt veriyor. Onun iyi olmasını ve hızlı şekilde iyileşmesini diliyoruz" ifadelerini kullandı.
 

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Vairety'nin aktardığına göre Faithfull'un arkadaşı, performans sanatçısı Penny Arcade, Rolling Stones dergisine yaptığı açıklamada Faithfull'un bireysel karantina uygularken soğuk algınlığı belirtileri göstermesi üzerine pazartesi günü hastaneye gittiğini aktardı. Buna göre koronavirüs testi pozitif çıkan Faithfull'un hastalığı zatürreye evrildi.

Faithfull’un eski eşi John Dunbar da ünlü şarkıcının “güçlükle konuşabildiğini” ve odasına ziyaretçi kabul edilmediğini söyledi. Ancak Dunbar şarkıcının durumunun iyi olduğunu da vurguladı.

1960'lı yılların ikonlarından biri olan ve Rolling Stones üyeleri Mick Jagger ve Keith Richards'ın yazdığı "As Tears Go By" şarkısıyla 17 yaşında ünlenen Faithfull'un şarkıcı, besteci ve oyunculuk alanında 50 yıla yayılan bir kariyeri var.

Ünlü şarkıcının geçmişinde uyuşturucu bağımlılığı ve bir dizi başka ciddi sağlık sorunu da bulunuyor.

 

AFP, Variety

DAHA FAZLA HABER OKU