ABD'de teslim ettiği kargo paketine tüküren kurye kovuldu

Şirket sözcüsü, adamın artık Amazon paketi dağıtmadığını söyledi

Bir kurye Los Angeles'taki bir eve teslim ettiği Amazon paketine tükürdüğü için kovuldu.

Geçen hafta ortaya çıkan video kaydında Amazon'un teslimat üniformasını giyen yabancı bir adamın, eline tükürdüğü ve sonra elini pakete sürdüğü görülüyor.

Amazon, The Independent'e şahsın artık Amazon'un paketlerini dağıtmadığını doğruladı.

Video sosyal medyada viral hale geldi ve küresel koronavirüs salgını korkusu içindeki kullanıcılar teslimat kuryesi karşısında çileden çıktı.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Los Angeles sakinleri ve dünya genelinde birçok ülkenin yurttaşları, yüksek bulaşıcılığa sahip hastalığın yayılmasını engellemek için hijyene özellikle dikkat etmeleri ve sosyal mesafe önlemlerini takip etmeleri konusunda teşvik ediliyor.

Söz konusu olayın perşembe akşamı Los Angeles'taki bir konutta meydana geldiği bildirildi.

The Independent'a konuşan Amazon'dan bir sözcü, "Bu olay kesinlikle dünya genelinde her gün Amazon adına teslimat yapan kuryeleri ve onların müşterilere gösterdiği özeni temsil etmiyor" dedi.

Bu olaydan kısa süre önce de Pennsylvania'da bir mağazanın süpermarketinde bir kadın sebze meyvelerin, etlerin ve unlu mamüllerin üstüne öksürmüş, olay "sapkın bir şaka" diye nitelendirilmişti.

KOMO News'e göre o günden bu yana kadın terör tehditi, "biyolojik madde" kullanma tehditi ve cezai zarar gibi ağır ceza suçlamalarının yanı sıra market hırsızlığına cezai teşebbüs ve ahlaka aykırı davranış gibi hafif suçlarla suçlanıyor.

 

 

*İçerik orijinal haline bağlı kalınarak çevrilmiştir. Independent Türkçe'nin editöryal politikasını yansıtmayabilir. 

https://www.independent.co.uk/news/world/americas

Independent Türkçe için çeviren: İrem Oral

© The Independent

DAHA FAZLA HABER OKU