Fatih Terim ve Yusuf Günay taburcu oldu

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, yeni tip koronavirüs teşhisiyle tedavi gördüğü hastaneden taburcu edildi

Fatih Terim / Fotoğraf: AA

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) teşhisiyle tedavi gördüğü hastaneden taburcu edildi.

Terim'in tedavi gördüğü hastaneden yapılan açıklamada, şu ifadelere yer verildi:

Kovid-19 teşhisi ile hastanemize yatan Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, bugün yapılan kan ve tomografi tetkikleri sonucu, tedavisini gerçekleştiren Prof. Dr. Ferah Ece başkanlığındaki uzman hekimlerimizden oluşan komisyon kararı ile hastanemizden taburcu edilmiştir. Hastamızın, Sağlık Bakanlığı tedavi ve takip protokolü çerçevesinde hastanede bulunduğu 7 gün sonrasında her ne kadar testi halen pozitif olsa da klinik bulgularındaki iyileşme ile tedavisinin kalan kısmını evinde sürdürmesi ve gerekli olması halinde tekrar hastanemize gelmesi uygun bulunmuştur.

 

 

23 Mart'ta Kovid-19 testi pozitif çıkan ve hastanede tedavi altına alınan Terim'in, 14 gün süreyle evinde karantina uygulamasına devam edeceği bilgisi verildi. 

 

yusuf günay-aa.jpg
Yusuf Günay / Fotoğraf: AA

 

Öte yandan Kovid-19 teşhisiyle hastaneye kaldırılan Yusuf Günay da taburcu edildi. 

Kişisel Twitter hesabından iyileştiği bilgisini paylaşan Günay, şu değerlendirmeyi yaptı:

Bir hafta süren tedavi sürecim başarıyla tamamlanarak an itibariyle taburcu oldum. Ulus Liv Hospital doktorları ile sağlık personeline ve şifa dileklerini ileten herkese şükranlarımı sunuyor, tüm hastalarımıza Allah’tan acil şifalar diliyorum.

 

 

Günay, 27 Mart'ta testinin pozitif çıktığını ve hastanede tedavisine başlandığını açıklamıştı.

 

Independent Türkçe

DAHA FAZLA HABER OKU