Fenerbahçe'den Kovid-19 açıklaması: Basketbol takımımızda 1 sporcu, 1 teknik ekip ve 2 idari çalışanın test sonucu pozitif çıktı

Fenerbahçe Beko Erkek Basketbol Takımı'nda 4 kişinin Kovid-19 testinin pozitif çıktığı bildirildi

Fotoğraf: AA

ING Basketbol Süper Ligi ekiplerinden Fenerbahçe Beko Erkek Basketbol Takımı, 21 Mart'ta yeni tip koronavirüs (Kovid-19) testi yapılan 12 kişiden 4'ünün sonuçlarının pozitif çıktığını açıkladı.

Fenerbahçe Kulübü'nden yapılan açıklamada, "Sağlık Bakanlığımızdan gelen test sonuçlarına göre, test yapılan 12 kişi içerisinde  1 sporcu, 1 teknik ekip ve 2 idari ekip çalışanı olmak üzere toplamda 4 kişide Kovid-19 test sonuçlarının pozitif olduğu görülmüştür. Daha önce yaptığımız bilgilendirmede belirtildiği üzere, bir idari çalışanımız dışında, hiçbir oyuncumuzda ya da çalışanımızda hastanede yatmalarını gerektirecek bir klinik tablo söz konusu değildir" ifadelerine yer verildi.

 

 

Açıklamada ayrıca daha önce tedbir amaçlı hastaneye yatırılan bir çalışanın test sonuçlarının negatif çıktığı duyuruldu.

Sarı-lacivertli kulüp, Kovid-19 testleri pozitif çıkan sporcuların ve çalışanların hasta haklarının göz önünde bulundurularak açıklanmadığı bilgisini paylaştı.

 

Independent Türkçe

DAHA FAZLA HABER OKU