Galatasaraylı taraftarlardan Fatih Terim'e: Bize verdiğin bir söz var, unutma

Kovid-19 testi pozitif çıkan Terim'e Galatasaraylı taraftarlar özel bir video hazırladı. Videoda taraftarlar, Terim'in sözleriyle hocalarına moral mesajları gönderdi

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) testinin pozitif çıkmasını açıklamasının ardından hastanede tedavi altına alındı.

Haberin yayılmasının ardından başta Fenerbahçe olmak üzere Süper Lig kulüpleri, federasyonlar, kulüp başkanları, futbolcular ve taraftarlar, deneyimli teknik adama geçmiş olsun mesajı yayınladı.

Hastanede olan Terim'i sosyal medya kullanıcıları da unutmadı.

@sinyorrmonci isimli Twitter kullanıcısı, taraftarların EliniKalbineKoy etiketiyle paylaştığı videoları birleştirerek hazırladığı video, Fatih Terim’in kızı Merve Terim Çetin'in dikkatinden kaçmadı. 

Çetin, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, Galatasaraylı taraftarların tecrübeli teknik direktör için hazırladığı videoyu ve kendi çektiği videoyu babasına gönderdiğini belirterek, taraftarlara teşekkür etti. 

 

 

Sarı-kırmızılı taraftarlar, Fatih Terim için hazırladıkları videoyu, EliniKalbineKoy etiketiyle sosyal medyadan paylaştı. 

Videoda taraftarlar, Terim'in sözlerinin yanı sıra iyi niyet dileklerini iletti. 

Taraftarların hazırladığı videoyu birleştiren @sinyorrmonci kullanıcısının paylaşımı, kısa sürede beğeni toplayarak gecenin en çok konuşulanlarından oldu.

Merve Terim’den tepki: Buna sebep olanların hiçbir bedel ödemeden evlerinde rahatça oturmaları kanıma dokunuyor

Merve Terim, babasının Kovid-19'a yakalanması üzerine dün akşam yaptığı Instagram paylaşımıyla duruma tepki gösterdi.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

24 saattir hiç uyumadım, gece olunca korkum daha da artıyor tam bu saatlerde başlıyor endişem; iyiye gidiyor olması yüreğime su serpmiyor, ama ordan çıkmadan da iyiyi düşünemiyorum tam, uzakta olduğum için daha da tedirginim, çalan son 2 geceyarısı telefonunda birinde dedemi, birinde anneannemi kaybettim, iyi düşünmeye çalışıyorum atlatıcak diyorum kuvvetli o diyorum, sonra bile bile göz göre göre bunun olmuş olmasını kaldıramıyorum, buna sebep olanların hiç bir bedel ödemeden evlerinda rahatça oturmaları kanıma dokunuyor, inanılmaz sinirliyim, buna vesile olanlardan bir evlat olarak teker teker hesap sormak istiyorum, haksızlığa uğradığımı düşünüyorum ve isyan etmek istiyorum, Yaman'a belli etmemeye çalışıyoruz ama çocuk bu seziyor, dedem sakallarını kesmemiş bir şeye mi üzgün, sende o yüzden mi ağlıyosun dedi bugün, onun için güçlü olayım diyorum onu da beceremiyorum,kendimi teselli edip herşey yoluna girecek, geçecek diyorum ama akşam oluyor, akşam olunca haber alamıyoruz, bir türlü sabahta olmuyor, geçmiyor da zaman bir tek yazmak iyi geliyor sanırım, o bize olan herşeyi göğüsler hep, onun için ben de bunu göğüsleyebilsem onun için diyorum, onu da yapamıyorum, hiçbirşey yapamamakta canımı acıtıyor, uzun lafın kısası ona bişey olacak korkusunu içimden atamıyorum çünkü o bizim dağımız, ve dağımız giderse bağımız kopar bizim 

Merve Terim Cetin (@merveterimcetin)'in paylaştığı bir gönderi ()

 

Paylaşımında 24 saattir uyumadığını ve gece olunca korkularının arttığını dile getiren Çetin, Amerika'da yaşadığı için babasına yakın olamamasından dert yandı.

Çetin, babasının Kovid-19'a yakalanmasının göz göre göre olduğunu ileri sürerek, şu ifadeleri kullandı:

Sonra bile bile, göz göre göre bunun olmuş olmasını kaldıramıyorum, buna sebep olanların hiç bir bedel ödemeden evlerinde rahatça oturmaları kanıma dokunuyor, inanılmaz sinirliyim, buna vesile olanlardan bir evlat olarak teker teker hesap sormak istiyorum, haksızlığa uğradığımı düşünüyorum ve isyan etmek istiyorum.

Babasının hastalığını oğluna belli etmemeye çalıştığını dile getiren Çetin, "O bize olan herşeyi göğüsler hep, onun için ben de bunu göğüsleyebilsem onun için diyorum, onu da yapamıyorum, hiç birşey yapamamakta canımı acıtıyor, uzun lafın kısası ona birşey olacak korkusunu içimden atamıyorum çünkü o bizim dağımız, ve dağımız giderse bağımız kopar bizim" değerlendirmesinde bulundu.

 

Independent Türkçe

DAHA FAZLA HABER OKU