Oscarlı oyuncu hayranlarını kendi karantina sinema kulübüne davet etti

Salgından geçen salıya kadar haberdar olmadığını belirten Jared Leto hayranlarına sosyal medyadan seslendi

Jared Leto 2016 yapımı Suicide Squad'da Joker'i canlandırmıştı (IMDb)

ABD’de koronavirüs vaka sayısı artarken Jared Leto "karantina sinema kulübü" kurarak hayranlarına bir eğlence kaynağı sundu.

Ünlüler küresel salgına kendilerine özgü farklı tepkiler veriyor. Gal Gadot, Sarah Silverman ve Will Farrell’ın da dahil olduğu 22 ünlünün hazırladığı, John Lennon’ın “Imagine” şarkısının yorumunu hayranlar dünyadan “bihaber ve duyarsız” diye nitelemiş ve ünlüleri kınamıştı.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Rihanna, Ryan Reynolds, Blake Lively, Kelly Rippa ve Ciara, salgının yükünü hafifletme çabalarına milyonlarca dolar bağışta bulunarak daha fazla yardımcı olmuştu.

Screen Rant'ta yer alan habere göre Jarod Leto da mücadeleye kendine has şekilde katkıda bulunuyor. Hayranlarına kendi “Jarod Leto Sinema Kulübü’nü” kuracağının duyurusunu yapan Oscarlı oyuncu kulübün ilk filminin Ferris Bueller’la Bir Gün (Ferris Bueller’s Day Off) olacağını duyurmuştu.

Leto, hayranlarına filmi 22 Mart Pazar günü saat 13.00’te izleyeceğini ve deneyimini canlı olarak tweetleyeceğini açıklamıştı.

Oyuncu hayranları sinema kulübüne dahil olmaya ve filmi birlikte izlemeye davet etti.

"Yarın saat 13.00’te Ferris Bueller’la Bir Gün’ü izleyeceğim. Gelin beraber izleyelim#JaredLetoCinemaClub etiketinde tweetleyeceğim

Şuralardan izleyebilirsiniz:

Netflix’te var, YouTube, Amazon ve iTunes’taysa kiralamaya açık

Kimler geliyor? Gelen var mı?"
 


Leto’nun sinema kulübü fikri, oyuncunun geçen salıya kadar koronavirüs salgınından haberdar olmadığına dair itirafından kısa süre sonra geldi.

Leto çölde herhangi bir teknoloji veya iletişim aracı olmaksızın yaptığı 12 günlük sessiz meditasyon esnasında haberleri takip edemediğini açıklamıştı.

Oyuncu tesisten ayrılır ayrılmaz arkadaşları ve ailesinden koronavirüs salgınının yol açtığı tahribat konusunda kendisine haber veren bir yığın mesaj almış.

Leto, Tweetini iyi dileklerle sonlandırdı ve hayranlarından evde kalmalarını rica etti.

 

Screen Rant

Independent Türkçe için çeviren: Şafak Küçüksezer

DAHA FAZLA HABER OKU