Avengers yıldızı koronavirüs yorumları nedeniyle Marvel evreninden atılabilir

Evangeline Lilly’nin Ant-Man 3’teki rolünün koronavirüs yorumları yüzünden kısaltılabileceği da belirtiliyor

Koronavirüsle ilgili yorumlarının ardından tepki çeken Marvel Sinematik Evreni yıldızı Evangeline Lilly’nin Ant-Man 3’teki rolü tehlikeye girmiş olabilir.

Ant-Man filmlerindeki Hope Van Dyne rolüyle bilinen oyuncu sosyal medyada dünya genelindeki yetkililerin önerilerinin aksine, hareket özgürlüğünü kısıtlamak istemediği için sosyal izolasyon yapmadığını açıklamıştı.

Lilly’nin bu yorumları Ant-Man 3’teki sahne süresini ciddi şekilde kısıtlayabilir.

We Got This Covered’ın kendi kaynaklarına dayandırdığı haberine göre Marvel, Lilly’nin tavrından, daha da önemlisi sosyal medyada yarattığı fırtınadan ciddi şekilde rahatsız. 

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Çok sayıda kişi oyuncunun Marvel Sinematik Evreni’nden çıkarılması çağrısında bulundu.

Belli ki Marvel şimdi bu kşilerin istediğini yapıp Lilly’nin kontratını yenilememeyi değerlendiriyor. Kısa vadedeyse oyuncunun Ant-Man 3’teki rolü kısaltılacak gibi görünüyor.

Bu da, Ant-Man ve Wasp’ın (Ant-Man and the Wasp) onu serideki ilk başrol kadın kahraman yapması göz önünde bulundurulduğunda oyuncu için ciddi bir düşüş olur.

Marvel’ın Twitter’da yayılan hayran öfkesiyle yakından ilgilendiğini James Gunn’ın Galaksinin Koruyucuları 3 (Guardians of the Galaxy 3) kadrosundan geçici olarak alınmasından biliyoruz. Dolayısıyla stüdyonun bu şekilde hareket etmesi mantıklı olurdu.

Tabii ki Gunn meselesi, yönetmen tekrar kadroya alındığında 180 derece dönmüştü. Bu durumda Lilly’nin de Marvel’la arayı tekrar düzeltmesi mümkün.

Belki tavrını kamuoyu nezdinde değiştirip internette aleyhindeki eğilimi yatıştırması bunu gerçekleştirebilir. Öte yandan bu gerçekleşmediği sürece Wasp hayranları 2022’de gelecek Ant-Man 3’te karakterin sahne süresinin daha az olmasını beklemeli.

 

We Got This Covered

Independent Türkçe için çeviren: Şafak Küçüksezer

DAHA FAZLA HABER OKU