Marvel hayranları kendini tecrite almayan Avengers yıldızına öfkelendi: Bencillik

"Bazıları özgürlüklerine hayatlarından daha çok değer verir" diyen oyuncu sosyal medyada eleştirilerin hedefi oldu

Lost dizisiyle şöhrete kavuşan Evangeline Lilly; Ant-Man ve Wasp, Avengers: Endgame, Hobbit gibi yapımlarda yer aldı (IMDb)

Görünüşe göre pek çok ünlünün itibarı salgın esnasında ya sağlamlaşacak ya da tuzla buz olacak.

Tom Hanks ve Idris Elba, Kovid-19 teşhislerinin belgelerini sosyal medyada paylaşıp resmi tıbbi tavsiyelerin yayılmasına destek olarak mücadelenin ilk simgelerinden olmuştu. Ancak küresel salgın karşısındaki tutumu konusunda hayranlarını öfkelendiren ünlüler de var. 

Örneğin sosyal medyadan yaptığı beyanlarıyla eleştirilerin hedefi olan Ant-Man ve Wasp, Avengers: Endgame, Hobbit ve Lost yıldızı Evangeline Lilly.
 


We Got This Covered'da yer alan habere göre her şey Lilly’nin bu hafta başında Instagram’da çocuklarını beden eğitimi dersine bıraktığını ve hayatın onun için “normal seyrinde” devam ettiğini duyuran bir gönderi paylaşmasıyla başladı.

Bu gönderiye cevaben gelen, ortak hayal kırıklığı ve öfke ifade eden mesajları gören oyuncu geri adım atmadı.

Lilly hayranlarının ısrarlı sorularına şöyle yanıt verdi:

Bazı insanlar hayatlarına özgürlüklerinden daha çok değer verir, bazılarıysa özgürlüklerine hayatlarından daha çok değer verir. Herkes kendi seçimini yapar.

Oyuncu sözlerini şöyle sürdürdü: :

Şimdi bulunduğumuz durum benim hayat tarzım adına Marshall Law’a (sıkı yönetim anlamına gelen ‘Martial Law’ı kastediyor, ç.n.] biraz fazla yakın geliyor, hepsi de solunumla ilgili bir grip için. Bu sinir bozucu.

Bu yorumlar Lilly’nin ileri yaşta kan kanseri hastası babasıyla beraber yaşadığı da bilindiğinden hayranları çok öfkelendirdi. İşte Twitter’daki tepkilerin bazıları:

"Gwyneth Paltrow. Jessica Biel, Kristin Cavallari, Mayim Biyalik ve Vanessa Hudgens, Evangeline Lily’i özel “Toplum İçinde Yaşadıklarının Farkında Olmayan Dangalaklar Kulübü’ne” kabul etti." 
 


"evangeline lily’i çok seviyorum ama tehlikeye attığı tek şeyin kendi sağlığı olmadığını anlaması lazım.  Bu ünlüler neden böyle."
 

 

"Vay be. Evangeline Lily gerçekten kalın kafalıymış."
 

 

"Evet, böylelikle Antman mahvoldu, bravo Evangeline Lily. Çok teşekkürler."
 


"Evangeline Lilly kişisel özgürlüğünün yalnızca kendi sağlığından değil, çevresindekilerin sağlığından da daha değerli olduğunu sanan bencil dangalağın teki"
 

 

"Bu s***ük dördüncü evre kanser hastası babası ve iki çocuğuyla yaşıyor. Utanç verici! Kendi dışında kimse umurunda bile değil. @EvangelineLilly’nin varlığını bile neredeyse unutmuştum. Hatırladığıma sevinmedim. Ne kadar bencil bir dangalak"
 

 

İnsanların bu kadar öfkelenmesi şaşırtıcı değil. Dünyanın her yerinde milyonlarca insan hayatlarında köklü değişiklikler yaptı. Risk grubunda yer almasanız bile virüsü risk grubundakilere bulaştırabilirsiniz.

Çoğu insan bunun farkında ve gerekli adımları atıyor. Dolayısıyla varlıklı bir ünlünün gamsızca ilgi odağı olması ve “sıkı yönetimden” bahsetmesi insanların sinirlerini bozuyor.

Evangeline Lily bu ay başında Instagram’dan yaptığı açıklamada zor bir yıl geçirdiğini söyleyerek hayranlarından destek istemişti. 

Lost dizisiyle ün kazanan oyuncu “yalnız” hissettiğini ama başkalarının kötü hissetmesine neden olabileceği endişesiyle duygularını bastırmaya karar verdiğini belirtmiş ve paylaşımının devamında tünelin sonunda ışık olduğunu ve hayranlarından destek istediğini söylemişti.  

 

Independent Türkçe, We Got This Covered

Independent Türkçe için çeviren: Şafak Küçüksezer

DAHA FAZLA HABER OKU