Meghan Markle'la tanışan genç, Prens Harry'ye mektup yazdı: Umarım eşinizi kucaklamam sizi rahatsız etmemiştir

Aker Okoye, okul ziyareti sırasında Meghan'ı "güzel" diye tanımladı

16 yaşındaki genç, The Sun'a yaptığı açıklamada “Arkadaşlarımdan çok sayıda meaj aldım. Benim adıma mutlu oldular. Onun gibi biriyle konuşabilmek gerçekten harika bir deneyimdi" ifadelerini kullandı (AFP)  

Okul ziyareti sırasında Sussex Düşesi'ni "güzel" diye nitelendiren genç, eşine "sarıldıktan" sonra Dük'e mektup yazdı.

Cuma günü Meghan Markle, Dagenham'daki Robert Clack Ortaokulu'na sürpriz bir ziyaret gerçekleştirerek Dünya Kadınlar Günü hakkında güçlü bir konuşma yaptı.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Konuşma sırasında Meghan, feminist etkinlik hakkındaki düşüncelerini paylaşması için okul temsilcisi Aker Okoye'yi sahneye davet etti.

Meghan'la el sıkıştıktan ve yanağından öperek onu selamladıktan sonra 16 yaşındaki öğrenci, "Gerçekten çok güzel, değil mi? Burada gerçeği söylemek zorundayım" diye espri yaparak hem okul arkadaşlarını hem de Suits dizisinin eski oyuncusunu güldürdü.

Aker, Meghan ve Prens Harry'e, hayatının "en iyi günü" diye tanımladığı buluşmaya dair bir mektup da yazdı.

The Sun'da yayımlanan el yazısıyla yazılmış mektupta şunlar yazıyor:

Sevgili Harry ve Meghan. Harry, umarım bu mektubu yazmam sizi rahatsız etmiyordur. Umarım eşinizi kucaklamam sizi rahatsız etmemiştir. Onun okuluma geldiğini görünce çok heyecanlanmış ve şok olmuştum.

Aker, "gerçekten ilham verici" olduğunu söylemeden önce Meghan'ın konuşmasını dinlemenin bir zevk olduğunu belirterek devam etti. Yakın zamanda Dagenham'ı ziyaret ettiğinde neredeyse Harry'le tanışma şansı yakaladığını ancak üzücü şekilde bu fırsatı kaçırdığını ekledi.

Aker, "Geçen yıl Doğu Londra'ya Future Youth Zone'u açmak için geldiğinizde neredeyse sizle tanışacaktım ama okulumla birlikte başka bir yerdeydim. Umarım bir gün sizle tanışırım" diyerek devam etti.

Gelecekte iyi şanslar. Saygılarımla, Aker.

Genç, mektubunu Buckingham Sarayı'na gönderecek. Eski unvanlarından vazgeçen çiftin ofisleri 1 Nisan'a kadar bu sarayda yer alıyor.

Aker, Meghan'ı kucaklamasının "Harry için sorun olmadığından" emin olmak için mektubu yazmaya karar verdiğini söyledi ve düşesin yaşananları "komik bulduğunu" açıkladı.

Aker, "Çok ünlü ve önemli birinin önünde konuşma şansı elde ettiğim için çok heyecanlıydım. Sadece fırsatı değerlendirmek istedim" diye açıkladı.

Meghan'ın büyüleyici ve çok özel olduğunu düşündüm. Konuşması çok ilham vericiydi. Ona hayranlık duyuyordum. Çok güzel ve zarif birisi. Her şey biraz bulanık.

Kraliyet ailesine mensup çift, pazartesi günü ailenin diğer üst düzey üyeleriyle birlikte Westminster Abbey'deki İmparatorluk Günü seremonisine katılarak son yükümlülüğünü yerine getirecek.

Çift 31 Mart'ta, maddi olarak bağımsız kraliyet ailesi üyeleri olarak yeni hayatlarına başlayacak.

 

 

*İçerik orijinal haline bağlı kalınarak çevrilmiştir. Independent Türkçe’nin editöryal politikasını yansıtmayabilir.

https://www.independent.co.uk/life-style

Independent Türkçe için çeviren: Ata Türkoğlu

© The Independent

DAHA FAZLA HABER OKU