Avengers yıldızı zor bir yıl geçirdiğini söyleyerek hayranlarından destek istedi

Ant-Man ve Wasp (The Ant-Man and the Wasp) filminin oyuncusu geçen yıl yaşadığı zorluklara dair açıklamalarda bulundu

Psikolojik problemler yaşadığını söyleyen Lilly daha önce saçını kazıtmıştı (Reuters)

Avengers’ın oyuncusu Evangeline Lilly psikolojik sorunlarına dair konuştu ve hayranlarını kendisinin yaptığı gibi asla sessiz kalarak acı çekmemeleri yönünde teşvik etti. 

Lost ve Hobbit gibi yapımlarda da yer alan 40 yaşındaki Kanadalı aktris zor bir yılın ardından kırgın hissettiğini söyledi. 

Lost dizisiyle ün kazanan oyuncu “yalnız” hissettiğini ama başkalarının kötü hissetmesine neden olabileceği endişesiyle duygularını bastırmaya karar verdiğini söyledi. 

Instagram hesabında cuma günü eski fotoğraflarını paylaşan Lilly, sorunları paylaşmak konusunda ilham verici bir mesaj da yazdı. 

Geçen yıl benim için zordu fakat hepsini paylaşmak istememiştim. Çünkü hayatınıza karar bulutları taşımak istemedim. Tek istediğim sizinle mutlulukları paylaşmak. Hayatınızı aydınlatmak. Çok güzel bir gün geçirdikten sonra paylaşımımın sizi üzmesini istemedim.

Lilly ayrıca, “Hep güçlü olmamla tanınırdım. Tüm acımı kontrol etmek için yeteri kadar güçlü olduğuma inanırdım. Bu yüzden hepsini içimde sakladım. Saklandım ve en derin travmalarıma ışık tuttum, en derin acılarımın karşısında güldüm” diye ekledi. 

Geçen yıla kadar kırgın hissediyordum. Bir anda kendi zayıflığımla, sınırlarımla, travmalarımla ve korkularımla yüzleşmeye zorlandım. Sınırlı olduğumu kabul etmekten başka seçeneğim yoktu ya da… kaçınılmaz olarak beni öldürecek mükemmeliyetçi inkar yolunda ilerleyecektim.

Paylaşımının devamında oyuncu tünelin sonunda ışık olduğunu ve hayranlarından destek istediğini söyledi. 

Öte yandan hayranlarıysa yorum kısmında destek mesajları paylaştı. Pek çoğu Lilly’den ilham aldığını söyledi. 

Hayranlardan biri, “Denemeye devam et… Çıkış hemen köşede. Sana inanıyoruz… Seni seviyoruz!” diye yazdı.

 

Independent Türkçe, Mirror

DAHA FAZLA HABER OKU