Örümcek-Adam ve Iron Man’in Avengers: Endgame’deki dostluğu gerçeğe dönüştü

Tom Holland ve Robert Downey Jr.’ın yakın dostluğu filmin ardından devam ediyor

Marvel Sinematik Evreni’nin Örümcek-Adam’ı Tom Holland ile Iron Man’i Robert Downey Jr. arasındaki yakın dostluk Avengers: Endgame’in ardından da devam ediyor.

Filmde Örümcek-Adam’a ihtiyaç duyduğu desteği veren Tony Stark olmuş ve ona adeta babalık etmişti.

İki karakterin arasındaki bu baba-oğul benzeri ilişki filmin ardından gerçeğe de taşındı. Şimdilik Marvel Sinematik Evreni’nde yolları kesişecekmiş gibi görünmese de, Holland ve Downey Jr. gündelik hayatlarında da irtibatı koparmış değil.

We Got This Covered'da yer alan habere göre BBC Radio 1’a konuşan Downey Jr., Holland’la FaceTime üzerinden görüşmeye devam ettiğini söyledi.

Uproxx’a konuşan Holland ise, Robert Downey Jr.’la aralarındaki dostluğu şu sözlerle anlattı:

Gerçekten çok yakın olduk. Harika dost olduk. Bazen ben ondan tavsiye istiyorum bazen o benden. Bu sektörde yaşayabileceğim gerçekten çok güzel bir ilişki. Çünkü biliyorsunuz, bu dünyadaki genç bir aktör olarak çok korkutucu ve yıldırıcı olabiliyor. Kötü muamele görebiliyorsunuz. Ve arkamda durup bana tavsiye verecek birinin olması güzel bir şey.

Tom Holland, 3 Nisan 2020’de vizyona girecek animasyon Hadi Gidelim’in (Onward) dünya prömiyerinde kendisine sorulan bir soru üzerine, Örümcek-Adam’ın Iron Man için önemini bir kez daha göstermiş oldu.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Holland’a, “Elinde olsa Peter Parker kimi hayata döndürmek isterdi?” diye soruldu. Seçenekler; Tony Stark, Ben Amca, Peter’in ebeveynleri ve Gwen Stacy’di. Kısa bir süre düşünen Holland, Iron Man’i seçti. Holland şunları söyledi:

Tony Stark olmalı. O olmalı. Çünkü Robert’la çalışmayı çok seviyorum ve eğer onunla bir gün daha çalışabilseydim bunu yapardım. Bu çok eğlenceli olurdu.
 


We Got This Covered, Screen Rant

Derleyen: Sezin Bala

DAHA FAZLA HABER OKU