Avengers: Endgame fotoğrafçısı, Thanos’un Sonsuzluk Eldiveni’nin yaratım aşamasından bir kare paylaştı

Avengers: Sonsuzluk Savaşı, Nisan 2018’de vizyona girmişti

Avengers: Endgame fotoğrafçısı, son iki Avengers macerasının da odağındaki Sonsuzluk Eldiveni’nin yapım aşamasından bir fotoğraf yayımladı.

Comicbook.com’da yer alan habere göre Chuck Zlotnick, Instagram’da paylaştığı fotoğrafın altına “Sonsuzluk Savaşı – Dostum Fred, Thanos’un eldiveni üzerinde çalışıyor” diye not düştü.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Infinity War - my friend Fred working on the Thanos gauntlet.

Chuck Zlotnick (@chuckzlotnick)'in paylaştığı bir gönderi ()

 

Marvel Sinematik Evreni’nin acımasız kötüsü Thanos, eldiveni olmadan da halihazırda gayet güçlü. Ancak bu resme eldivenin gücünü de eklemek Thanos ve süper kahramanlarımızın arasındaki uçurumu daha da derinleştiriyor.

Yönetmen Joe Russo daha önce yaptığı bir açıklamada Thanos’un iki film için de en güçlü karakter olarak kalmasının önemli olduğunu belirtmişti. Russo şunları söylemişti:

Thanos’un, Sonsuzluk Savaşı’nda Hulk’ı çabucak yenmesinden onun ne kadar güçlü olduğunu biliyoruz. Bu yüzden evreni kontrol eden bir eldiveni giymesi inanılmaz acı veren bir deneyim. Bu durum bu filmlerdeki en güçlü varlıklara ve en güçlü yaratıklardan bazılarına kalıcı olarak zarar veriyor ve çok az insan bu eldiveni takıp hayatta kalabiliyor.

Kasım 2019’da da Avergers: Sonsuzluk Savaşı için hazırlanan ama kullanılmayan genç Thanos görselleri yayımlanmıştı.

Marvel’ın konsept çalışmalarını hazırlayan Ryan Meinerding görselleri Instagram hesabından paylaşmıştı. Paylaşımda karakterin çocukluğunu (13 yaş), ergenliğini (17 yaş), yetişkinliğini (22 yaş) ve bildiğimiz son halini görebilmek mümkün.

 

 

Yönetmenliğini Anthony Russo ve Joe Russo'nun (Russo Kardeşler) üstlendiği Avengers: Sonsuzluk Savaşı, Nisan 2018’de vizyona girmişti.

25 Nisan 2019’da gösterime giren Avengers: Endgame’deyse Iron Man, Sonsuzluk Eldiveni’ni takıp parmaklarını şıklatarak Thanos ve ordusunu yok ediyor.

6 Kasım 2020’de sinemalarda olması planlanan yeni Marvel filmi Eternals ise, Avengers: Endgame’deki olayların ardından yaşananları ele alacak.

Independent Türkçe, comicbook.com

Derleyen: Sezin Bala

DAHA FAZLA HABER OKU