Matthew Perry'nin gizemli paylaşımı Friends hayranlarını heyecanlandırdı

Matthew Perry'nin "büyük haber yolda" paylaşımı üzerine hayranlar, Friends'in yeniden bir araya gelme ihtimaline dair heyecanlarını Twitter'da dile getirdi

Matthew Perry dizide Chandler Bing karakterini canlandırmıştı (AP)

Matthew Perry, Twitter'da yaptığı "büyük haber geliyor" paylaşımıyla Friends'in tekrar bir araya gelerek Ross, Monica, Joey, Chandler ve Rachel'ın ekranlarımıza döneceğine dair spekülasyonları yeniden canlandırdı.

Hayranlar uzun süredir dizinin tüm orijinal oyuncularının yeniden bir araya gelmesini istiyor.

Bir hayran, "Yeniden bir araya mı geliyorlar??? 2020 oldu ve Emma dahil herkes uykusundan uyandı!!!" diye yazdı.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Bir diğer hayransa, "Duygularımla böyle oynama" diye uyardı.

Friends'in ekranlara dönebileceği iması geçen ekimde Jennifer Aniston'ın rol arkadaşlarıyla buluştuğu bir akşam yemeği fotoğrafını Instagram'da paylaşmasıyla başlamıştı.

Daha sonra aynı ay içinde The Ellen Show'a katılan Aniston, "Matt LeBlanc, Courteney Cox, Lisa Kudrow, David Schwimmer ve Matthew Perry'le bir şey üzerinde çalıştığını” açıkladı.

Aniston aralıkta People dergisine yaptığı açıklamada dizinin yeniden çekilmesine dair "hiçbir şey" bilmemekle beraber kendisinin ve oyuncu kadrosunun geri kalanının bunun gerçekleşmesi için çalıştığını belirterek daha çok spekülasyona neden oldu:

Şöyle devam edeceğim.. uğraşıyoruz. Bu sonu gelmeyen bir soru, öyle değil mi? 6 oyuncudan oluşan bir gruba bundan daha fazla ne gurur verebilir? Dizi, insanlara günlük neşe getiriyor.

Öte yandan The Hollywood Reporter'a konuşan sektör içinden bir kaynak, "senaryosu henüz yazılmamış özel bir bölüm" için 6 Friends yıldızının HBO Max'la görüşme halinde olduğunu ifade etti. Ancak haberde anlaşmanın "tamamlanmaktan çok uzak olduğu, ekip ve yaratıcılarla yapılacak anlaşmalara halen bir şekil verilmediği" vurgulanıyor.

Matthew Perry, Drag Race jürisi Ross Mathews'e kırmızı halıda kaba davrandığı için yakın zamanda özür dilemişti.

 

 

*İçerik orijinal haline bağlı kalınarak çevrilmiştir. Independent Türkçe’nin editöryal politikasını yansıtmayabilir.

https://www.independent.co.uk/arts-entertainment/tv/news

Independent Türkçe için çeviren: Kerim Çelik

© The Independent

DAHA FAZLA HABER OKU