Avengers yıldızı, Endgame’in finalini eleştirdi

Oyuncu Sebastian Stan, hayran tepkisini üstü kapalı bir mesajla iletti

Avengers yıldızı Sebastian Stan’in, karakterinin Endgame’deki olay örgüsünü eleştirdiği izlenimi vermesi sosyal medyayı karıştırdı.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Marvel Sinematik Evreni’den Bucky Barnes’ı canlandıran oyuncu, karakterinin Kaptan Amerika’yla (Chris Evans) dostluğunun ele alınma biçimine yönelik bir hayranın eleştirisini paylaştı.

Hayran, Marvel’ın resmi Twitter hesabında Kaptan ve Bucky’nin fotoğrafını içeren bir paylaşımı şöyle yanıtladı:

Yolun sonuna kadar birlikte. Veya kötü, tutarsız, karakter dışı yazım Steve Rogers’ı kendi antitezine çevirene kadar. Artık ‘yalanın sonuna kadar birlikte’ olması gerekmiyor mu?

 

 

Hayran, Endgame’in sonunda Kaptan Amerika’nın, hayatını Peggy Carter’la (Hayley Atwell) geçirmek için geçmişe dönüp iyi dostunu yüzüstü bırakmasına atıf yapıyor gibi görünüyor.

Stan, eleştirinin ekran görüntüsünü, yüzü kızarmış bir emoji ekleyerek Instagram hesabından paylaştı ve takipçileri paylaşımı eleştiriye katılmasına yordu.

John Boyega bile aynı varsayımı yaptı.

 

 

Karakterinin Son Jedi’daki (The Last Jedi) hikayesini beğenmediği konusunda açık olan Star Wars oyuncusu, Stan’i, karakterlerinin hikayelerini beğenmemekle ilgili açık olan oyuncuların küçük kulübüne “kabul etti.”

 

 

*İçerik orijinal haline bağlı kalınarak çevrilmiştir. Independent Türkçe'nin editöryal politikasını yansıtmayabilir. 

https://www.independent.co.uk/arts-entertainment/films/news

Independent Türkçe için çeviren: Şafak Küçüksezer

© The Independent

DAHA FAZLA HABER OKU