Yılmaz Özdil’den İmamoğlu’na tatil tepkisi: Hakikaten yakışmadı

Özdil, 23 Haziran hatırlatmasında bulunduğu İmamoğlu’na, “İstanbullu, tatile gitmeyerek kazandı İstanbul’u” tepkisi gösterdi.

Fotoğraf: Twitter / ekrem_imamoglu

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun Elazığ’daki depremin ardından Erzurum’da ailesiyle yaptığı kayak tatiline bir tepki de Sözcü yazarı Yılmaz Özdil’den geldi.

Özdil, tekrarlanan İstanbul seçimini hatırlatarak, İstanbullu, tatile gitmeyerek kazandı İstanbul’u dedi ve İmamoğlu’na, “Hakikaten yakışmadı” sözleriyle tepki gösterdi.

Elazığ ve Malatya’da 41 kişinin ölümüne neden olan 6.8 büyüklüğündeki deprem nedeniyle Türkiye’nin dört bir tarafından yardımlar bölgeye gönderildi.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Depremin gerçekleştiği Cuma akşamı yardımları yola çıkaran ilk belediyelerden biri de İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ydi.

İmamoğlu belediyenin yardımlarının ardından bizzat kente gitti, depremzedelerle görüştü.

Elazığ’ın ardından Tunceli’ye daha sonra Erzurum’a ailesiyle yapmak üzere kayak tatiline giden İmamoğlu’na kamuoyunun birçok kesiminden tepki geldi.

Özdil: O hassas günde tatile gidersin, kaybedersin!

Özdil, “Bazı günler vardır ki, tatile gitmemen gerekir” diyerek İmamoğlu’na, “O hassas günde tatile gitmezsin, İstanbul'u kazanırsın. O hassas günde tatile gidersin, kaybedersin!” dedi.

Özdil şöyle devam etti:

Ve şimdi maalesef…
“Sömestr tatiliydi, 25 gün önceden tatilimi planlamıştım, o güne denk geldi, Palandöken'e gittim, hayat gelip geçiyor” filan…
Hakikaten yakışmadı.

 

Independent Türkçe, Sözcü 

DAHA FAZLA HABER OKU