Kobe Bryant’ın kızına basketbol tüyoları verdiği video viral oldu

Aralıktaki bir maçta çifti sohbet ederken gösteren video internette paylaşıldı

Kobe Bryant'ın, kızı Gianna'ya saha kenarında tavsiyeler verdiğini gösteren dokunaklı video, trajik ölümleri sonrası viral oldu.

Aralıkta New York Barclays Center'da çekilen videoda NBA yıldızı ve Gigi, Brooklyn Nets'le Atlanta Hawks arasındaki oyunun gelişimini izlerken sohbet ediyor ve kafa sallıyor. Aynı akşam çekilen fotoğraflar, ikiliyi koltuklarında gülerken gösteriyor.

Baba ve kızın, Pasifik Zaman Dilimi'ne göre saat sabah 9.47'de Calabasas'taki helikopter kazasında yaşamını yitirdiği doğrulandı. İkili, NBA efsanesine ait olduğu bildirilen özel helikopterde ölen 9 kişi arasındaydı. 

Bryant, Gianna'nın ortaokul takımının koçuydu. Gianna'nın genç bir takım arkadaşıyla bir ebeveyninin de kazada öldüğüne inanılıyor. Grup, kaza meydana geldiğinde antrenman yapmak için Bryant'ın Thousand Oaks'taki basketbol akademisi Mamba Akademisi'ne doğru gidiyordu.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

LA Lakers'ın yıldızı Bryant, sık sık Gianna ve takım arkadaşlarını maçlara uçuruyordu ve kızının üniversitede basketbol oynama tutkusundan gururla bahsediyordu. Instagram'da kızının birçok videosunu paylaşmıştı.

E! Online'a konuşan Bryant, kızının koçu olmasına dair şunları söylemişti:

Gianna'ya koçluk yapmak epey kolay. Baba kız sorunlarına benzer şeyler yaşamadık. Çok rekabetçi ve çalışkan biri, o yüzden bununla ilgili hiç sorun olmadı.

All the Smoke adlı podcast'te konuşan Bryant, 2016'da emekli olduktan sonra oyun sayesinde kızıyla nasıl bağ kurduklarını anlatmıştı.

Gigi basketbola merak salmadan önce pek izlemezdim, ama şimdi basketbol sevdiği için her gece izliyoruz. Çok eğlendik çünkü oyunu ilk kez onun gözünden gördüm.

İkili, saha kenarlarında maç izlerken yıllarca görüntülendi. Bryant, kendi "Black Mamba" lakabına gönderme yaparak Gigi'den "Mambacita" diye bahsetmişti.

Bryant ardında diğer üç kızını ve eşi Vanessa'yı bıraktı.

 

 

*İçerik orijinal haline bağlı kalınarak çevrilmiştir. Independent Türkçe'nin editöryal politikasını yansıtmayabilir.

https://www.independent.co.uk/news

Independent Türkçe için çeviren: Ata Türkoğlu

© The Independent

DAHA FAZLA HABER OKU