Eternals yıldızı Nanjiani: Bu şimdiye kadarki en epik Marvel filmi

Nanjiani, “Eternals bir süper kahraman filmi ama bazı yönleriyle tüm Marvel filmleri arasında en bilimkurgu karakterli olanı” dedi

Filmin yönetmenliğini 2017 yapımı The Rider'la tanınan Choe Zhao üstleniyor (IMDb)

Eternals’ın yıldızlarından Kumail Nanjiani, filmin şimdiye kadarki “en epik” Marvel projesi olacağını söyledi.

6 Kasım 2020’de gösterime girmesi planlanan filmle ilgili Entertainment Weekly’e konuşan Nanjiani şunları söyledi:

Bu gerçekten ama gerçekten bir destan. Tam bir bilimkurgu hikayesi. Bir süper kahraman hikayesi ama belli yönleriyle tüm Marvel filmleri arasında bilimkurgu karakteri en önde olan film ve tüm Marvel filmleri arasında en epiği. (...) Ayrıca hikaye binlerce yıllık bir döneme yayılıyor. Bu açıdan da diğer hiçbir Marvel filmine benzemiyor.

Eternals’ta olaylar, Avengers: Endgame’den sonrasını ele alacak. Film, Celestial’lar tarafından yaratılmış ve insanlığı Deviant’lardan korumak için birleşen, 7 bin yıldan uzun süredir gizli kalmış ölümsüz bir uzaylı ırkına odaklanacak.

Nanjiani filmde kozmik güçleri olan Eternal, Kingo’yu canlandıracak. Filmde Richard Madden, Gemma Chan, Brian Tyree Henry, Salma Hayek, Angelina Jolie ve Kit Harington da yer alacak. 

Oyuncu kadrosundaki çeşitliliğe değinen Nanjiani sözlerini şöyle sürdürdü: 

Sette çekimdeydim ve yönetmen hepimizin içinde olduğu bir sahneden bir kare gösterdi... Hepimiz o kadar farklı görünüyoruz ki. Ben, (Gilgamesh’i canlandıracak) Ma Dong-seok, Salma Hayek, Angelina Jolie, Gemma Chan ve Lauren Ridloff. Normalde böyle insanları, bırakın muhteşem süper kahraman kostümleriyle görmeyi, aynı odada bir arada göremezsiniz.

Marvel yapımcısı Trinh Tran geçen yıl yaptığı bir açıklamada, stüdyonun Sonsuzluk Savaşı (Infinity War) ve Endgame seviyesinde bir film yapma arzusundan bahsetmişti.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Tran, “Bundan 10 yıl önce, Sonsuzluk Savaşı ve Endgame seviyesine çıkmak hepimizin hayaliydi. Stüdyoyu ilk kurduğumuzda işlerin nereye gideceğini tabii ki bilmiyorduk ama bunu başardığımızı görmek müthiş bir şey. 10 yıl sonra bu seviyeye gelebilmek muhteşem olurdu. Yani bence asıl hayal bunu yapmaya ve Marvel Sinematik Evreni’nin üzerine yenilerini inşa etmeye devam edebilmek. Bu bizi birbirimize bağlayan şey" demişti.

NME

 

Independent Türkçe için çeviren: Şafak Küçüksezer

DAHA FAZLA HABER OKU