Akit yazarı: Babil dizisine “FETÖ bağlantısı” deyip haksızlık yapmamak gerekiyor

Akit yazarı Yakışıklı dizinin ilk bölümünü seyrettiğini açıklayarak, “Ergenç’in oynadığı İrfan isimli akademisyen KHK ile atılmıyor” dedi

Fotoğraf: Twitter

Başrollerinde Halit Ergenç, Ozan Güven ve Aslı Enver gibi pek çok ünlü oyuncunun yer aldığı Babil dizisi tartışılmaya devam ediyor.

İhraç edilen ve oğlunun tedavisi için yurt dışına çıkamayan bir profesörün hikayesi anlatan dizide 15 Temmuz darbe girişiminin ardından kanun hükmünde kararnamelerin doğurduğu mağduriyetlerin de işlendiği ifade edildi.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Akit yazarı Hacı Yakışıklı dizinin ilk bölümünü izlediğini anlatarak, “FETÖ bağlantısı’ deyip haksızlık yapmamak gerekiyor” değerlendirmesinde bulundu.

Yakışıklı, bugünkü “Deprem, Ekrem, Akşener, Cem Yılmaz, Merkel, Babil!” başlığıyla yayımlanan yazısının ilgili bölümünde şunları kaydetti:

Star’daki yeni dizi Babil’de “KHK’dan atılan FETÖ’cü akademisyenlerin hikâyesi anlatılıyor” haberini ODA TV’den görünce Halit Ergenç’ten haz almasam da dizinin ilk bölümünü seyrettim. Ergenç’in oynadığı İrfan isimli akademisyen KHK ile atılmıyor, ihaleye fitne karıştırmak sebebiyle açığa alınıyor. Çocuğunun beyninde tümör olduğu için milyonlarca liralık ameliyat masrafı var. İrfan da parayı bulmak için “büyük dolandırıcılık” yapıyor. Dolandırıcılığa “haklı gerekçe” oluşturma algısı sebebiyle sıkıntılı! Yine herkes birbiri ile zina halinde; ortada çocuk var! Onun çocuğu sanıyorsunuz ama bunun çocuğu çıkıyor. Diziyi izlemeyeceğim fakat “FETÖ bağlantısı” deyip haksızlık yapmamak gerekiyor.

 

Akit

DAHA FAZLA HABER OKU