Mustafa Cengiz: Fatih Terim ile ayrı fikirdeysek ayrı yollara gitmemiz gerekir

Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz, Arda Turan'la ilgili, "Bu kardeşimizle ilgili bize gelen bir şey yok. Gündemimizde yok ve bize intikal eden resmi bir şey yok" dedi

Mustafa Cengiz / Fotoğraf: AA

Galatasaray Kulübü Başkanı Mustafa Cengiz, Türk Telekom Stadı'nda düzenlediği basın toplantısında Arda Turan ve Fatih Terim'le ilgili açıklamalarda bulundu.

Mustafa Cengiz, ismi Galatasaray'la anılan Arda Turan'ın gündemlerinde olmadığını dile getirerek, "Bu kardeşimizle ilgili bize gelen bişey yok. Gündemimizde yok ve bize intikal eden resmi bir şey yok dedim. 2 yıldan bu yana, transfer şöyle yapılır. Bu kardeşimiz gibi bilinen bir oyuncuysa, sportif direktöre gelir, teknik direktör ve ekibi de inceler, sonra Abdurrahim Bey'e gelir. Bugüne kadar kiralıklıklar dahil 30'a yakın transfer yaptık, UEFA sınırlarını aşmadık. Teknik kadromuz ne istediyse onları aldık. Arda kardeşimiz hariç. Biraz evvel bahsettiğim gibi Arda ile ilgili bize gelmiş bir şey yok" dedi.

Arda Turan'ın Galatasaray'a hizmet ettiğini ve kulübe para kazandırdığını vurgulayan Cengiz, "Ben yolunun açık olmasını isterim. Arda ile hiç bir husumetimiz yok. Ona sonsuz sağlıklı yıllar diliyoruz. Biz bu arkadaşın Galatasaray'a yararlı olacağını düşünmüyoruz" ifadelerini kullandı.

"Ayrı fikirlerdeysek ayrı yollara gitmemiz gerekir"

Kararların Galatasaray'da yönetim kurulu tarafından alındığını belirten Mustafa Cengiz, "Sayın teknik direktörün 'Fikir ayrılığı yaşıyoruz' sözü bizi çok yaraladı. Ben teknik direktör olsam yakışıp yakışmadığını demem. Hicap duyarız. Ne vermişiz? Şu an gündemde bilgi sızdıran bir yönetim kurulu. Bilgi sızdıran bir yönetim kurulu... Hangi bilgi verilmiş? Bir arkadaş sordu, "Fatih Hoca gelmiş" diye... Evet geldi ve hiçbir problem yok. Biz aynı noktadayız. Ayrı ayrı fikirlerdeysek ayrı yollara gitmemiz gerekir" değerlendirmesinde bulundu.

 

Independent Türkçe, Ajanslar

DAHA FAZLA HABER OKU