Türkiye şampiyonları, Gaziantep'te fitness severlerle buluştu

Gaziantep'te, 8 yıl önce hizmete giren AttractionFitness, kuruluş yıldönümünde Türkiye şampiyonu 13 sporcuyu, vücut geliştirme ve fitness sporuna gönül verenlerle buluşturdu

Fotoğraf: AA

Gaziantep'te, Arzu Yılmaz ve Seydi Ali Tunca ortaklığında 8 yıl önce kurulan AttractionFitness, kuruluş yıldönümünde etkinlik düzenledi. Etkinlik kapsamında Gaziantep'e gelen Türkiye şampiyonu 13 sporcu, sporseverlerden büyük ilgi gördü.

Vücut geliştirmede defalarca Türkiye şampiyonlukları kazanan milli sporcular deneyimlerini bu işe gönül verenlerle paylaşırken, onların sorularını da yanıtladı.

Bu sporun meraklılarına doğru hareketler konusunda yardımcı olan şampiyonlar, kokteyl boyunca hayranlarını kırmayıp bol bol fotoğraf çektirip, onlara imza vermeyi ihmal etmedi.

AttractionFitness'ın fitness ve vücut geliştirme sporu ile uğraşanlar için büyük şans olduğunu söyleyen şampiyonlar, “Fitness ve vücut geliştirme sporu günden güne popülerliğini arttıran spor dalları arasında yer alıyor. Gaziantep'te böyle bir merkezin bulunması mutluluk verici. Özellikle kurucularının bu konuda uzman kişiler olması çok daha güzel. Çünkü bu spor, uzman kişiler kontrolünde yapılmazsa ciddi sakatlıklara neden olabilir. AttractionFitness, vücut geliştirme sporuna ilgi duyanlar ya da yeni başlayacaklar için başlangıç, orta ve ileri düzeyde antrenman programlarını uzman kişilerin kontrolünde rahatlıkla yapılabilecekleri ortamı sağlayacak yapıda" dedi

DAHA FAZLA HABER OKU