Süper Lig lideri Sivasspor'a ilçe belediyelerinden destek

Sivas'ın 7 ilçesinde belediyeler tarafından başlatılan kampanya kapsamında, Süper Lig lideri Demir Grup Sivasspor'un evinde oynayacağı karşılaşmaları izlemek isteyen taraftarlar için ücretsiz araç kaldırılacak

Fotoğraf: AA

Süper Lig'de geride kalan 18 haftayı 40 puanla zirvede tamamlayan Demir Grup Sivasspor'a ilçe belediyelerinden destek geldi. İlçe belediyeleri, kırmızı-beyazlıların evinde oynayacağı karşılaşmaları izlemek isteyen taraftarlar için ücretsiz araç temin edeceğini açıkladı.

Koyulhisar Belediyesi tarafından başlatılan kampanyaya Suşehri, Zara, Yıldızeli, Gürün, Gemerek ve Şarkışla belediyeleri de dahil oldu. 

Koyulhisar Belediyesi'nin sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda, Sivasspor'un başarısından duyulan memnuniyet dile getirilerek, kırmızı-beyazlı takımın maçlarını izlemek isteyen taraftarlar için ücretsiz araç tahsis edileceği bildirildi. 

Paylaşımda, "Şampiyonluğa giden bu yolda Koyulhisar Belediyesi olarak bu haftadan itibaren Sivas'ta yapacağımız müsabakalar için ücretsiz araç kaldırıyor olacağız" ifadeleri kullanıldı.

 

 

Başlatılan kampanyaya Suşehri, Zara, Yıldızeli, Gürün, Gemerek ve Şarkışla belediyelerinden de destek açıklamaları geldi.

 

Independent Türkçe, Ajanslar

DAHA FAZLA HABER OKU