Jennifer Aniston ve Brad Pitt, yıllar sonra aynı karede

Pitt geçen sene Aniston'un 50. yaş günü partisinde de görülmüş, ancak eski eşiyle aynı kareye girmemişti

Fotoğraf: Twitter / EW

Hollywood dünyasında dönemin en görkemli çiftlerinden biri olan ancak 2005 yılında boşanan Jennifer Aniston ve Brad Pitt, dün akşam düzenlenen SAG Ödülleri'nde yıllar sonra ilk defa aynı karede görüntülendi.

Dün akşam SAG (Ekran Oyuncuları Birliği) Ödülleri töreni düzenlendi. Once Upon a Time in Hollywood filmindeki performansıyla En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu seçilen Brad Pitt, esprili bir ödül konuşması gerçekleştirdi. Filmdeki karakterini anlatırken, “Karısıyla ilişki kuramayan bir adam” deyince kamera eski eşi Jennifer Aniston’ı gösterdi.

Pitt, “Dürüst olalım, zor bir bölümdü. Yükseğe çıkan, gömleğini çıkaran ve karısıyla ilişki kuramayan bir adam. Büyük gerilim. Büyük” şeklindeki esprili sözlerine Aniston gülerek ve alkışlayarak karşılık verdi.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

The Morning Show dizisindeki performansıyla drama dizisi dalında En İyi Kadın Oyuncu ödülü alan Jennifer Aniston ile eski eşi Brad Pitt, ödül konuşması sonrası sahne arkasında karşılaştılar. 

1998 yılında birlikte olmaya başlayan Pitt ve Aniston, 2000 yılında Malibu’da gizli bir törenle evlenmişti. Çift, 2005’te ayrılma kararı almış ve iki ay sonra da Aniston boşanma davası açmıştı. Çiftin boşanmasında gerekçe olarak, Pitt'in Aniston'u aldatma iddiaları gündeme gelmişti. Ayrılıktan kısa bir süre sonra Brad Pitt ile Mr. and Mrs. Smith filminde birlikte rol aldığı Angelina Jolie'nin aşk yaşamaya başladığı ortaya çıkmıştı. 

 

Independent Türkçe

DAHA FAZLA HABER OKU