Cübbeli Ahmet Aziz Yıldırım'la Metris'teki anısını anlattı: Fenerbahçe için hacet namazı kıldım, baktım iki kere ses geliyor, gol atmışlar

Ahmet Mahmut Ünlü, canlı yayında gazetecilerin sorularını yanıtlayarak Aziz Yıldırım'la Metris Cezaevi'ndeki anısını anlattı

Kamuoyunda Cübbeli Ahmet Hoca olarak bilinen Ahmet Mahmut Ünlü, Habertürk'te katıldığı canlı yayında 2011 yılında cezaevinde oldukları dönemde Fenerbahçe'nin eski başkanı Aziz Yıldırım'la anısını anlattı.

Cübbeli Ahmet, Saygı Öztürk'ün "Aziz Yıldırım ile Metris'te beraber kaldınız. Ne konuşuyordunuz? Fenerbahçe'nin kazanması için dua ettiniz mi?" sorusuna daha önce Trabzon'da söylediği, "Bu maçlara tutulmuşsunuz, yiyen de atan da anlaşmalı. Siz boşuna kavga ediyormuşsunuz" sözlerine Aziz Yıldırım'ın sinirlendiğini, hapse girince de kendisiyle yaşadığı diyaloğu, şöyle anlattı: 

"Ben maç bilmem. Tam da Trabzon'da bir laf etmişim. Aziz Yıldırım da buna çok sinirlenmiş. Sonra hapse girer girmez gece vakti, o da revire çıkıp bağırdı, 'Hoca şike mike dersen, gelirsin görürsün gününü' dedi. Sert çıkış yaptı. Ben de 'Ne bileyim hangi takımsınız' dedim. Sonra çok muhabbetimiz oldu. 'Bu maçı kazanmamız lazım, biz şike yapmadık. Bu maçları kazanırsak çok iyi olacak' diyor. Ben de diyorum ki 'Ya rabbi bizim huzurumuz için, o da mutlu olsun' Onun hatırı için hacet namazı kıldım. Bana ne Fenerbahçe'den. Sonuç aldık. Ben secdedeyim, bağırıyorlar. Orada izleyenlerin hepsi Fenerbahçeli olmak zorunda, Beşiktaşlı da gol olunca seviniyor. Baktım iki kere ses geliyor. Gol atmışlar. Aziz Yıldırım 'Bu sefer tutturdun' dedi.

 

Independent Türkçe, Ajanslar

DAHA FAZLA HABER OKU