Akif Beki: AK Parti’de Tuğçe Kazaz önlemi

"AK Parti nihayet birbiriyle yarışan bu cevval alkış hademelerinin fayda değil zarar getirdiğini fark etti ki hizmetlerini geri çevirmeye hazırlanıyor"

Fotoğraf: AA

Karar gazetesi yazarı Akif Beki, AK Parti yönetiminin sosyal medya için yayınlayacağı etik kuralları bugünkü köşesine taşıdı.

İktidarı eleştirenlerin üzerine sosyal medyadan pislik sıçratıldığını söyleyen Beki, “Ucundan dokunduranın karşısına, en iyi ihtimalle Tuğçe Kazaz tipi feadilik dikilirdi, yaşayan bilir” dedi.

Beki, “İşte iktidarı kah ana avrat dümdüz giderek, kah galiz küfür ve hakaretlerle, kah durumdan vazife çıkaran göze girme ataklarıyla güya savunuyorlardı. Bu ağzı ve tıyneti bozuk hayasız akıncılardan meğer AK Parti yönetimi de ciddi rahatsızmış” ifadelerini kullandı ve şöyle devam etti:

Genel Başkan Yardımcısı Mahir Ünal, sabırlarının artık taştığını geçen gün açıkladı. "Sosyal medya etik kuralları yayınlayacağız. Teşkilat mensuplarımız bu etik kurallara uymakla sorumlu olacak" dedi. 

Ne mutlu!..

'Onları biz tetikçi tutmadık, size bizim adımıza saldıranları sakın ha bizden bilmeyin' anlamına gelecek, göstermelik bir saldırganlıklarını üstlenmeme ve ilişik kesme ilanı değilse bu...Çok geç kalmakla birlikte sevindirici bir patronaj reddi, kutlarım.

Çok uyardım, AK Parti nihayet birbiriyle yarışan bu cevval alkış hademelerinin fayda değil zarar getirdiğini fark etti ki hizmetlerini geri çevirmeye hazırlanıyor.

Karar

DAHA FAZLA HABER OKU