Ahmet Hakan: Türkiye’nin gücü bu fotoğraftadır

Hürriyet yazarı Hakan, Esenler Belediye Başkanı Tevfik Göksu’nun annesinin cenaze töreninde çekilen fotoğrafı yorumladı

Cenaze namazına İBB Başkanı İmamoğlu, AK Parti İzmir Milletvekili Binali Yıldırım ve Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu da katıldı / Fotoğraf: AA

Hürriyet yazarı Ahmet Hakan, Esenler Belediye Başkanı Tevfik Göksu’nun annesinin cenaze töreninde çekilen ve aynı karede, Ekrem İmamoğlu, Ahmet Davutoğlu, Göksu ve Binali Yıldırım’ın yer aldığı fotoğrafı değerlendirdi.

Hakan, “Türkiye’nin gücü bu fotoğraftadır” dedi.

Türkiye’nin tahmin edilenden çok daha güçlü olduğunu ifade eden Hakan, Hürriyet’teki “Hiç şansı yok İran’ın” başlıklı yazısında şunları yazdı:

AK Parti’nin önde gelen ismi Binali Yıldırım cenazede...
AK Parti’den kopup ayrı parti kurmuş Ahmet Davutoğlu cenazede...
Tevfik Göksu ile en sert tartışmalara girmiş olan Ekrem İmamoğlu cenazede. Siyasi alanda en sert tartışmaları yaşayan insanların, insani alanda omuz omuza durmasını bildikleri bir ülkedir Türkiye.

Cenaze Adıyaman'a götürüldü

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitiren Tevfik Göksu'nun annesi Fatma Göksu için Esenler Hacı Emsal Avcı Taş Camisi'nde ikindi namazına müteakip cenaze namazı kılındı.

İstanbul Müftüsü Prof. Dr. Mehmet Emin Maşalı'nın kıldırdığı cenaze namazının ardından Fatma Göksu'nun naaşı Adıyaman Gölbaşı'ndaki aile mezarlığına yarın defnedilmek üzere memleketine götürüldü.

 

Independent Türkçe, Hürriyet

 

DAHA FAZLA HABER OKU