CHP'li Özel: Beka sorunu, ‘Erdoğan istiyor ve Bahçeli yalancı şahitlik yapıyor’ diye ortaya çıkmaz

Trabzon’da konuşan CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, Cumhurbaşkanı Erdoğan ve MHP lideri Bahçeli’yi eleştirdi

Özgür Özel / Fotoğraf: AA

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Grup Başkanvekili Özgür Özel, Trabzonda’ydı.

Erol Günaydın Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilen CHP Akçaabat İlçe Kongresi'ne katılan Özel burada partililere konuştu.

İktidar yürüyüşünde CHP’nin partisinin ve Türkiye'nin yolunun ve önünün açık olduğunu belirten Özel, "Bütün güvencemiz sizlersiniz. Biz yorulmuyoruz, korkmuyoruz, yılmıyoruz, gücümüzü sizden alıyoruz" diye konuştu.

“Türkiye’nin umudu birilerinin çılgın projelerinde değil”

Özel konuşmasının devamında şöyle konuştu:

Türkiye'nin umudu, birilerinin çılgın projelerinde, birilerinin paralarında, birilerinin birbirlerini ayakta tutmak için kurdukları korku ittifaklarında değil. Türkiye'nin umudu, parti baraj altında da olsa partinin çelengini sırtlayıp Atatürk meydanında, o yağmurun altında dimdik durabilen CHP'lilerdedir.

Özel’den sert eleştiriler

Özel konuşmasında hükümete de sert eleştiriler yöneltti. Özel, birilerinin Türkiye'nin gerçek sorunlarının konuşulmasını istemediğini ileri sürerek, şu değerlendirmede bulundu:

Ne konuşulsun istiyor? Bambaşka gündemler. 31 Mart'ta çıktılar ne dediler? Ülkenin beka sorunu var. Bu ülkenin beka sorunu, Recep Tayyip Erdoğan istiyor ve ona Devlet Bahçeli yalancı şahitlik yapıyor diye ortaya çıkmaz. Bu ülkenin beka sorunu 29 Ekim 1923'de ortadan kalkmıştır. Eğer bu ülkede Cumhuriyet yıkılırsa beka sorunu olur, o Cumhuriyeti de bu Cumhuriyet Halk Partisi kimselere yıktırmaz, kimse merak etmesin.

Independent Türkçe 

DAHA FAZLA HABER OKU