Yönetmen James Wan, Aquaman’in yıldönümünde yeni kamera arkası fotoğrafları paylaştı

Aquaman 2, 16 Aralık 2022’de vizyona girecek

James Wan, Testere (Saw), Korku Seansı (The Conjuring), Hızlı ve Öfkeli (Fast And Furious) gibi filmlere de imza atmıştı (IMDb)

Aquaman’in yönetmeni James Wan filmin yıldönümünü, setten daha önce görülmemiş kamera arkası fotoğrafları paylaşarak kutladı.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

28 Aralık 2018’de vizyona giren Aquaman dünya çapında 1,1 milyar dolar (yaklaşık 6,5 milyar TL) gişe hasılatı elde etmişti. Film DC’nin en yüksek hasılat getiren yapımlardan biri haline gelmiş ve DC sinematik evrenine yönelik umutları yeşertmişti.

CinemaBlend'de yer alan habere göre Aquaman yönetmeni James Wan, filmin birinci yıldönümünü Instagram hesabından paylaştığı fotoğraflarla kutladı.

 

 

Daha önce yayımlanmamış kamera arkası fotoğraflarında kahramanlarımızı sette ve bir kumsalda karşımıza çıkıyor. Jason Momoa üç başlı mızrağıyla, Patrick Wilson ise adamlarıyla görülüyor. James Wan, paylaşımında şu ifadeleri kullanıyor:

Mutlu yıllar Aquaman! Zamanın ne kadar hızlı geçtiğine inanamıyorum. Setten bazı kişisel fotoğraflarımı paylaşıyorum. Gelecek bölüm için kimler hazır?

James Wan’ın yine yönetmen koltuğuna oturacağı Aquaman 2, 16 Aralık 2022’de vizyona girecek.

Filmin başrol oyuncusu Momoa, devam filmini “orijinalinden çok daha büyük” bir yapım diye nitelemişti.

Yeni film için çekimlerin 2012’nin ilk aylarında başlaması bekleniyor.

 

Independent Türkçe için derleyen: Sezin Bala

DAHA FAZLA HABER OKU