Avengers: Endgame'in silinen sahnesi Thanos'un ölmediğini kanıtlıyor

Süper güçlü kötü karakteri son görüşümüz bu olmayabilir

Avengers: Endgame'den silinen bir sahne, kötü karakter Thanos'la (Josh Brolin) ilgili yaygın bir teorinin en başından beri doğru olduğunu kanıtlayabilir.

Dijital yayın platformu Disney+'ta yayımlanan video, filmde Hulk (Mark Ruffalo) ve Ancient One (Tilda Swinton) arasında geçen konuşmanın alternatif bir versiyonunu içeriyor.

Tıpkı Endgame'de olduğu gibi, Swinton'ın karakteri, Hulk'a bir Sonsuzluk Taşı'nı çıkarmasının yeni bir zaman çizgisi oluşturduğunu söylerken görülüyor fakat ardından yeni bir bilgi vererek devam ediyor. Buna göre Swinton'un karakteri, kendi ölümünün ötesini görmek için Zaman Taşı'nı kullanmış.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Karakter burada Thanos'un tüm yaşamın yarısını yok eden yıkıcı parmak şıklatmasının aslında bir tek kişiyi dahi öldürmediğine dair büyük bilgiyi açığa çıkarıyor.

Swinton'un karakteri, Thanos'un insanları öldürmek yerine onların var olmamalarını dilediğini ve bunun da dirilişlerini mümkün kıldığını açıklıyor.

Bu, herkesi geri getirmeye çalışırken ölen Scarlett Johansson'ın karakteri Black Widow'un neden diriltilemediğini kolaylıkla açıklamasının yanı sıra, kahramanlar için gelecekte ne tür bir sorun olabileceğini, yani Thanos'un hala hayatta olduğunu ortaya koyuyor.

Avengers: Endgame, Tony Stark'ın parmağını şıklatarak Thanos'u ve ordusunu yok etmesiyle sona erdi. Thanos da Avengers’ın yarısını benzer şekilde yok etti.

Eğer varlığı son bulan herkes Marvel Sinematik Evreni'ne geri dönebiliyorsa, o zaman Thanos da bunu kesinlikle yapabilir.

Serinin senaristlerinin onu tam olarak nasıl geri getirebileceği bir muamma fakat belki de gelecek planları için Mad Titan'ın hizmetlerini yerine getirmek isteyen başka bir kötü adam olabilir.

Her iki durumda da istedikleri zaman Thanos'u geri getirebileceklerini bilmeleri Marvel patronları için muhtemelen iyi bir şey.

 

 

*İçerik orijinal haline bağlı kalınarak çevrilmiştir. Independent Türkçe’nin editöryal politikasını yansıtmayabilir. 

https://www.independent.co.uk/arts-entertainment/films/news

Independent Türkçe için çeviren: Cenk Korkmazer

© The Independent

DAHA FAZLA HABER OKU