James Cameron: Benim filmim gişede Avengers Endgame'i kesinlikle geçer

Yönetmen, "Bırakalım Endgame anın tadını çıkarsın" dedi

James Cameron, Avatar'ın gişede Avengers: Endgame'i bir kez daha geçeceğinden emin.

Marvel'ın gişe rekorları kıran süper kahraman filmi, bu yıl temmuzda Cameron'ın filmini geçerek tüm zamanların en yüksek hasılat getiren yapım oldu. 2009'da gösterime giren Avatar, önceki rekoru 10 yıl boyunca elinde tutmuştu.

Ancak yakın zamanda USA Today'a röportaj veren James Cameron, filminin geleceği konusunda iyimser olduğunu gösterdi.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Avatar'ın gişede bir kez daha zirveye tırmanacağını söyleyen Cameron, "Kesinlikle böyle olacağını düşünüyorum. Ama bırakalım Endgame anın tadını çıkarsın ve insanların sinemaya gitmesini kutlayalım" dedi.

Box Office Mojo'ya göre Endgame dünya çapında 2,79 milyar dolar (yaklaşık 16,6 milyar TL) gişe hasılatı elde ederken Avatar 2,78 milyar dolar (yaklaşık 16,5 milyar TL) kazanmıştı.

Üçüncü sırada yine Cameron'un filmi Titanik (Titanic) bulunuyor.

Böyle bir yükseliş Avatar’ın yeniden vizyona girmesiyle mümkün olabilir. Film, 17 Aralık 2021’de gösterime girmesi planlanan ilk Avatar devam filmi için giriş niteliği taşıyabilir.

Avatar 3, 4 ve 5'in vizyon tarihleri 2023, 2025 ve 2027 olarak belirlendi ama Cameron devam filmlerinden bazılarının geleceğinin, önceki bölümlerin gişedeki performansına bağlı olacağına işaret etmişti.

Yönetmen daha önce Endgame'in, Avatar'ın gişe rekorunu kırmasının kendisine "çok umut verdiğini" çünkü bunun insanların hala sık sık sinemaya gittiğini gösterdiğini söylemişti.

 

 

*İçerik orijinal haline bağlı kalınarak çevrilmiştir. Independent Türkçe’nin editöryal politikasını yansıtmayabilir.

https://www.independent.co.uk/arts-entertainment/films/news

Independent Türkçe için çeviren: Ata Türkoğlu

© The Independent

DAHA FAZLA HABER OKU