Keanu Reeves, Matrix 4 ve John Wick için silahlı dövüş eğitimi almaya başladı

İki film de 21 Mayıs 2021’de vizyona girecek

Keanu Reeves'in başrollerinde yer aldığı üç büyük yapım Matrix, John Wick ve Bill ve Ted'in maceraları devam filmleriyle beyazperdeye dönüyor (ScreenRant)

Keanu Reeves, yakın zamanda prodüksiyon süreçleri başlayacak ve ikisi de 21 Mayıs 2021’de vizyona girecek aksiyon filmleri Matrix 4 ve John Wick 4 için silahlı dövüş eğitimi almaya başladı.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

İlk Matrix filmi 1999’da, ilk John Wick filmiyse 2014’te gösterime girmişti. Şimdiye dek iki yapımın da iki devam filmi yapıldı. Uzun yıllardır beklenen Matrix 4’ün nihayet gerçekleşeceği bu yaz duyurulmuştu. Kendine has bir hayran kitlesi edinen John Wick serisinin yeni filmiyse mayısta kesinleşmişti.

ScreenRant'ta yer alan habere göre Reeves’in daha önce John Wick serisi için dövüş dersi aldığı Taran Tactical’ın Instagram sayfasında yaptığı paylaşım, ünlü aktörün yeni filmleri için çalışmalara başladığını gösterdi.

 

 

Reeves’i dublör eğitmenleriyle bir arada gördüğümüz fotoğrafın altında şu ifadeler yer alıyor:

Sanırım geri geldi – bölüm 4. Keanu, John Wick 4 ve Matrix 4 için eğitimine başladı

Reeves, ateşli silahlarla dövüş sanatlarını birleştiren özel bir eğitimden geçecek.     

Taran Tactical’ın kurucusu Taran Butler 2017’de verdiği bir röportajda çoğu oyuncunun günde 3-4 saatlik bir eğitim almak istediğini, Reeves’ın ise “bir üst seviyeyi” talep ettiğini söylemişti. Butler şu ifadeleri kullanmıştı:

Asla tatmin olmuyordu. YouTube’daki bazı videolarda bunu görebilirsiniz, tekrar yapmak istiyor, tekrar denemek istiyor, daha hızlı yapmak istiyor, çok daha iyi olmak istiyor. İşte bu tutumu nedeniyle bu kadar iyi.

Butler, Reeves’le geçirdiği eğitim sürecinin kendisini daha iyi bir eğitimci yaptığını da ifade etmişti.

Reeves’in sinema sektöründeki kariyeri 1980’lerde başlamış, aktör ilk büyük çıkışını Bill & Ted’s Excellent Adventure ile 1989’da yapmıştı. Ardından gelen devam filmi Bill & Ted’s Bogus Journey ise 1991’de gösterime girmişti.

Serinin hayranları şimdi Ağustos 2020’de vizyona girmesi planlanan ve Keanu Reeves’le Alex Winter'ı yıllar sonra tekrar bir araya getiren yeni devam filmi Bill and Ted Face the Music’i bekliyor.

 

Independent Türkçe için derleyen: Sezin Bala

© The Independent

DAHA FAZLA HABER OKU