Doğa Koleji: Devir görüşmeleri süreci uzadı

Kolejden yapılan açıklamada “Devrin gerçekleşmesiyle birlikte, öncelikle çalışanlarımızın geciken ödemeleri yapılacaktır” denildi

Fotoğraf: Twitter

Ekonomik sıkıntılarla gündeme gelen, satılacağı yönünde haberler çıkan ve öğretmenlerinin iş bırakma eylemi yaptığı Doğa Koleji’nden açıklama geldi.

Açıklamada devir işlemlerinin kurumun büyüklüğünden dolayı uzadığına dikkat çekilirken geciken ödemelerin devirin ardından yapılacağı bilgisi paylaşıldı.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Doğa Koleji’nin açıklaması şöyle:

Büyük Doğa Ailesinin son günlerde yaşadığı olaylar hepimizi derinden üzmüştür. Öğrencilerimizin, velilerimizin ve çalışanlarımızın göstermiş olduğu destek, anlayış ve dayanışmaya teşekkür ediyoruz. Alıcı kurumla görüşmeler halen devam etmektedir. Takdir edersiniz ki yapımızın büyüklüğü, devir görüşmelerine ilişkin süreci uzatmıştır. Devrin gerçekleşmesiyle birlikte, öncelikle çalışanlarımızın geciken ödemeleri yapılacaktır. Okullarımızdaki eğitim ve öğretim faaliyetleri kesintisiz olarak devam etmektedir. Bu vesileyle öğrencilerimizi sevgiyle kucaklıyor, saygılarımızı sunuyoruz.

Independent Türkçe

DAHA FAZLA HABER OKU