Kendi servetini yatırmıştı: Film bitince tüm salon adını haykırdı

"Bunu asla unutmayacağım"

ABD'de 28 Haziran'da gösterime girecek filmin ikinci bölümü 16 Ağustos'ta sinemalarda olacak (Warner Bros)

Kevin Costner'ın her şeyi göze aldığı Western destanı Horizon: An American Saga, dün promiyerini yaptığı Cannes Film Festivali'nde 7 dakika boyunca ayakta alkışlandı.

Tüm salon adını haykırdı

"Kevin! Kevin! Kevin!" tezahüratları sinema salonunu inletirken gözyaşlarını tutamayan 69 yaşındaki aktör, Horizon serisinden "üç bölüm daha" çekileceğine dair söz verdi.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Grand Lumiere Tiyatrosu'nda Costner, 4 bölümlük bir destanın birinci bölümü olarak planlanan 90 milyon dolar bütçeli filmin halka açık ilk gösteriminden önce kovboy şapkası takan konukların uzun alkışlarıyla karşılandı.

Üç saat süren filmin ardından jenerik akmaya başladığında kuvvetli bir alkış başladı. Ardından ağlamaklı Costner'ın filmi hakkında konuşmaya başladı ve kahkahalar arasında, "Konuşmam gerektiğini anlayayım diye bu kadar uzun süre alkışlamak zorunda kaldığınız için üzgünüm" dedi. 

Ne kadar iyi insanlar. Sadece benim için değil, benimle birlikte gelen oyuncular için, bana inanan ve çalışmaya devam eden insanlar için de çok güzel bir an. Bu komik bir iş ve bunu bulduğum için çok mutluyum. Burası gibisi yok. Bunu asla unutmayacağım, çocuklarım da unutmayacak.

"Umarım bu filmi sevdiklerinizle paylaşırsınız"

Costner sözlerine şöyle devam etti: 

Bence filmler gösterime girdikleri ilk hafta sonlarıyla ilgili değil, hayatlarıyla ilgili. Ve onu kaç kez paylaşmaya istekli olduğunuzla ilgilidir. Ve umarım bu filmi sevdiklerinizle, çocuklarınızla paylaşırsınız.

Bol kanlı film, Amerikan Batı'sında kendilerine bir gelecek inşa eden çiftçiler ve askerlerin yanı sıra orada yaşayan yerlilerin bakış açısından anlatılıyor.

Kendi çiftliğini ipotek ettirdi

Bu Costner için son derece kişisel bir proje. Tecrübeli aktör, filmin 100 milyon doları aşan yapım bütçesi için kendi çiftliğini ipotek ettirmek de dahil olmak üzere servetinin büyük bir kısmını ortaya koydu. 
 


Costner, yapımcılığını ve senaristliğini de üstlendiği filmin yönetmenliğini yapıyor ve başrolde yer alıyor.

Horizon'ın oyuncu kadrosunda Sienna Miller, Sam Worthington, Giovanni Ribisi, Jena Malone, Abbey Lee, Michael Rooker, Danny Huston, Luke Wilson, Isabelle Fuhrman, Tatanka Means, Owen Crow Shoe, Jamie Campbell Bower ve Thomas Haden Church yer alıyor.


Independent Türkçe, Hollywood Reporter, Variety

DAHA FAZLA HABER OKU